Мій блог про боротьбу з Bitcapital та Crypsee

miklaaa

Форумчанин
Дописи
128
Реакції
122
Бали
68
miklaaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня шановна громада форуму. Через необачність мав позику в Bitcapital та Crypsee. Коли зрозумів куди влип, з допомогою родини та друзів закрив їх та забув. Однак місяць назад отримав повідомлення про заборгованість за новою позикою в Бітів, а через тиждень в кріпсунів. Фактично я їх не оформлював, і коштів не отримував, але їм нічого довести не зміг. Прочитавши форум я зрозумів що для них це звична практика, оформлювати позику без відома клієнтів. Тож поневолі я опинився серед тих нещасних що мають від них терор. Сплачувати я їм нічого не збираюсь. Метою відкриття цієї гілки мною є: ділитися власним досвідом по роботі з ними. Отримувати рекомендації та поради від учасників форуму. Ну і просто виговоритися.

PS: Я військовослужбовець, маю УБД, якщо це важливо для теми.

Перша дія моя була скарга до НБУ, ось що я отримав у відповідь

Вкладення

• IMG_2686.webp
    IMG_2686.webp
    260.5 Кб · Перегляди: 491
  • IMG_2687.webp
    IMG_2687.webp
    375.5 Кб · Перегляди: 534
  • IMG_2688.webp
    IMG_2688.webp
    368.8 Кб · Перегляди: 507
Доброго дня шановна громада форуму. Через необачність мав позику в Bitcapital та Crypsee. Коли зрозумів куди влип, з допомогою родини та друзів закрив їх та забув. Однак місяць назад отримав повідомлення про заборгованість за новою позикою в Бітів, а через тиждень в кріпсунів. Фактично я їх не оформлював, і коштів не отримував, але їм нічого довести не зміг. Прочитавши форум я зрозумів що для них це звична практика, оформлювати позику без відома клієнтів. Тож поневолі я опинився серед тих нещасних що мають від них терор. Сплачувати я їм нічого не збираюсь. Метою відкриття цієї гілки мною є: ділитися власним досвідом по роботі з ними. Отримувати рекомендації та поради від учасників форуму. Ну і просто виговоритися.
Тому я в них взяв і віддавати не буду😁

Тому я в них взяв і віддавати не буду😁
Правильне рішення. Знав би також не віддавав би.

Ставте антиспам і живіть спокійно
Ось вам порада)
Так і зробив. Єдине що вони телефони моєї військової частини злизали. Спробують давити через командування. І то покажу заяви в правоохоронні органи і їхні відповіді, що це звичайні шахрії і їх просто треба ігнорувати, то думаю повині зрозуміти. Зрозуміло що ні поліція ні НБУ нічого робити з ними не будуть, але так хоч у мене ж на руках а аргументи для оточення.

Я вот мав кредит і там і там , слава Богу закрив , без просрочення .
Попросив заблокувати кабінет - заблокували , зайти я не можу .
Перепитав , чи крім мене його може хтось розблокувати сказали - ні
Зробив скріни , де завірив їх в тому що більше користуватися їхніми послугами я не буду , вони все підтвердили .
Скажіть чи це допоможе від не бажаного кредиту який вони повішуть на мене ?

Я вот мав кредит і там і там , слава Богу закрив , без просрочення .
Попросив заблокувати кабінет - заблокували , зайти я не можу .
Перепитав , чи крім мене його може хтось розблокувати сказали - ні
Зробив скріни , де завірив їх в тому що більше користуватися їхніми послугами я не буду , вони все підтвердили .
ні

miklaaa, чи були перед цим від них дзвінки ,повідомлення що відбувається вхід в кабінет ?Скільки часу пройшло від закриття кредиту ?

Після закриття кредиту заходили в особистий кабінет чи ні?

Останнє редагування:
miklaaa, чи були перед цим від них дзвінки ,повідомлення що відбувається вхід в кабінет ?Скільки часу пройшло від закриття кредиту ?

Після закриття кредиту заходили в особистий кабінет чи ні?
Після закриття заходив, крім цього довідку про закриття від них отримав. Потім що відбувалось не знаю. Спочатку особливої уваги на дзвінки та смс не звертав уваги, особливості роботи що не завжди на телефоні міг бути.

Під якою назвою тепер приходять від них повідомлення поділіться всі хто знає,щоб моніторити на всякий випадок!)

мне вот интересно, а их террор, если взят левый кредит, они так же волнуют или меньше?

Ні

мне вот интересно, а их террор, если взят левый кредит, они так же волнуют или меньше?
Сэрам всегда было поx на клиентов Ост-Индской Компании.

Останнє редагування:
NeoPozika, мені приходить останнім часом від них
Мені теж від нео позики приходить
А ця «довідка» про закриття що вони дають нічим не допомагає, нажаль
Я не памʼятаю хто писав схожу на ваші історію, але теж людина взяла, потім віддала, і на неї повісили новий кредит ще коли вона не закрила попередній) оперативно

Читаю я за этих козлов, и на душе такое облегчение, что у меня мозгов не хватило в них зарегистрироваться, чтоб ещё и в их д*рьмо вляпаться. И так хватает мфошек, помимо этих ypoдoв

Читаю я за этих козлов, и на душе такое облегчение, что у меня мозгов не хватило в них зарегистрироваться, чтоб ещё и в их д*рьмо вляпаться. И так хватает мфошек, помимо этих ypoдoв
А я себе навпаки корю, що розібралась як в них взяти… краще б головою тоді думала як мені вибиратися з інших кредитів, а не заганяти себе ще більше в яму. Але, нажаль

та ви не розслабляйтесь, закінчиться база клієнтів, підуть по списку з їх інших контор працювати

та ви не розслабляйтесь, закінчиться база клієнтів, підуть по списку з їх інших контор працювати
Спасибо , подбодрили и успокоили

А я себе навпаки корю, що розібралась як в них взяти… краще б головою тоді думала як мені вибиратися з інших кредитів, а не заганяти себе ще більше в яму. Але, нажаль
Зато я в других набралась, как собака блох🤣🙈

Назад
Угорі