Місяць на форумі но так і нічого незрозумів

• Автор теми Автор теми Roman270888
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 2K
Уважаемый Вы или конкретизируйте или аргументируйте, а то как баба базарная получаетесь
Все написано, читайте уважно
И з за каких именно советов, попадают на деньги?
Приклад.
Людині радять писати в нацком.
Людина пише.
У відповідь МФО Подає в суд. І навіть маючи на руках дуже сумнівний договір - виграє суд. Томущо аргументом служить те що клієнт сам визнав договір, звертаючись до нацкому.
Занавєс. Людина платить тіло % 50% пені.
Хоча могла розраховувати на реституцію для прикладу

Останнє редагування:
Якщо Ви не робили жодної пролонгації,то на мою думку краще нікуди не писати,тому що Ви автоматично можете собі нашкодити,визнаючи договір,краще ігнор,збирайте кошти на адвоката,якщо зроблять напис або підуть до суду.Але вирішувати Вам!
Посмотрите на суммы. В каждой шараге по максимуму. Там видать были не то что пролонгации, а месячные ЗП каждому из сотрудников. Человек платил долго, платил исправно и платил много. Теперь самое время уйти в туман.)

Посмотрите на суммы. В каждой шараге по максимуму. Там видать были не то что пролонгации, а месячные ЗП каждому из сотрудников. Человек платил долго, платил исправно и платил много. Теперь самое время уйти в туман.)
А чого б не забрати переплату назад?

А чого б не забрати переплату назад?
Как вариант. Почему нет. Невооружённым глазом видно, что тело перекрыто в несколько раз по каждой из контор. Но тут нужно настраиваться на продолжительную борьбу и нескорый результат.

Я в нацком писала, нов первой же фраза указывала, что МФО утверждает, что у них со мной заключен договор, а я его не признаю. Как-то так.

Как вариант. Почему нет. Невооружённым глазом видно, что тело перекрыто в несколько раз по каждой из контор. Но тут нужно настраиваться на продолжительную борьбу и нескорый результат.
Ну не знаю, який там глаз. А нормальний спеціаліст, може сказати, тільки вивчивши всі документи. А ще стверджувати, щось до того, як не бачив документи - це неПрофесійно.

І так мої МФО манівео-20000, дінеро-24000,міолан-16000, швидко гроші -14000,Алекс кредіт-12000,кредіт каса-10000,кредіт +-10000,майкредіт-6000, кашинскій-3000, смартівей-3000,соскредіт-2000,кредіт7-3000,єкеш-3000,Глобал кредіт-3000. Прочитав на форумі майже все але так і незрозумів чи варто писати до них по приводу особистих даних. Чи варто писати в нацком? Просроча вже місяць по всіх. Якщо хтось може то скиньте зразки заяв ато в розділі документи невсі відкриваються. І якщо можна опишіть як і куди ви відправляли заяви
Никуда. Вы у них ничего не брали. Забудьте, и живите дальше.

Ну не знаю, який там глаз. А нормальний спеціаліст, може сказати, тільки вивчивши всі документи. А ще стверджувати, щось до того, як не бачив документи - це неПрофесійно.
Kredit_s, а я не профессионал. ?
Делюсь наблюдениями, не более того. Ни одна контора не даст сразу большую сумму. Все идёт по накопительной - раз за разом бОльший займ на бОльший срок под сумасшедший процент, тогда и достигается максимальный лимит.

Мій досвід- нікому нічого не писала...
В свій час я дослухалась до порад користувачів, в яких були більші протермінування- режим повного ігнору і очікування суду.
І в суд в першу чергу подають на тих,хто писав.
Та й в суді дуже велику роль відіграє те чи писали,чи не писали.
З власного досвіду зробила висновок,що писати
не потрібно,бо таким чином визнаєш борг.

По спостерігайте роботу хірурга і дайте йому пару дєльних совєтів
:dash1:
:dash1:

У меня много похожих и только некоторых я лонгировала,а так погашала и брала новый,так что хорошенько их покормила

Якщо нічого не зрозуміли, збирайте гроші та наймайте тих, хто розуміє.
**, **
Я вже казав, люди які не хочуть вчитися і заробляти, Халяви не буде.
І останнє цікаво хто з порадників готовий нести особисту відповідальність, в тому числі і фінансову за свої поради? Небагато думаю.
у кожного своя ПРАВДА! У кого є закрити хоч одне гомно, той домовиться і без Нацком... у кого нема ні на юриста ні на закриття, хоч і з скидкою, "прикинуться ветошью и не отсвечивать!!!!!"

Назад
Угорі