Місяць на форумі но так і нічого незрозумів

• Автор теми Автор теми Roman270888
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 2K
Принятие собственных недостатков - сильная сторона у любой личности. Умничка какой.

Близкие как принимают Ваш вредный характер?
Дякую за добрі слова.
В них просто ангельске терпіння. Потраплять в рай в наступному житті)

Ну зверху своя бухгалтерія) Краще бути чесною сволочью, чим лицемірним праведником)
Я примерно понимаю, кого Вы называете честной сволочью.))
Нет ни Бога, ни дьявола. Вера - да. Мощный двигатель. А Человеком нужно быть всегда, оставаться в любой ситуации. В наше время это большая честь.

Я примерно понимаю, кого Вы называете честной сволочью.))
Нет ни Бога, ни дьявола. Вера - да. Мощный двигатель. А Человеком нужно быть всегда, оставаться в любой ситуации. В наше время это большая честь.
Не знаю стосовно диявола, а вічнотанцючий юноша з флейтою точно є)

Для прикладу хоча б Гляньте тему
“почему я не советую писать в нацком"
Ну НацКом - это такое.....Очень у многих были диаметрально противоположные ответы по одним и тем же конторам.
Отсюда и путанница в советах. Поэтому этот пример не показатель.
Не знаю стосовно диявола, а вічнотанцючий юноша з флейтою точно є)
Это тот, который виагрой закинулся?)))))

По спостерігайте роботу хірурга і дайте йому пару дєльних совєтів
:dash1:
Не зрозуміла?Причому тут робота хірурга?
Я написала із власного досвіду,що якщо писати в Нацком,то таким чином признається заборгованність і в суді ой яку велику роль тоді це грає і скарги в нацкомфін "вилазять боком".
Писати в нацком варто лише в тому випадку,якщо багато пролонгацій,тоді є шанс повернути переплату.

Дуже Ва
Я теж написав в нацком, але відповіді ще немає, вже дві неділі прошло, і замовними листами відправив листи, щоб договори прислали.
Дуже Вас прошу, напишіть мені, чи прмшла відповідь? Я написала на швидковоші кругом де можна нізззяяя, телефон на антиколекторі, тому не знаю, чи звонять. Відповіді теж немає. Думаю теж просто повний ігнор.

Назад
Угорі