Місяць на форумі но так і нічого незрозумів

• Автор теми Автор теми Roman270888
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 2K
За те що людям радять. А потім через ці поради люди попадають на гроші.
Я вже писав, що на форумі багато неправильної інформації. І не тільки я
И з за каких именно советов, попадают на деньги?

Нацком мне ответил через месяц, а договор я тысячу раз просила у Динеро, но ничего не получила
Была у меня месяц просрочка в динеро,тоже требовала от них договор,так один кал начал мне рассказывать,что мол договоров нет они плавают в системе,как вода по трубам? ну я и ответила что деньги там же,ид*оты б...,где они их набирают

Была у меня месяц просрочка в динеро,тоже требовала от них договор,так один кал начал мне рассказывать,что мол договоров нет они плавают в системе,как вода по трубам? ну я и ответила что деньги там же,ид*оты б...,где они их набирают
Правильно ответили, пусть выловят эти договора из системы, а потом предъявляют претензии

Ого
І Бистрозайм забув 16000 це тіла щас там вже суми в два рази більші
Не ну я точно хз но если сумы больше и небыло пролонгаций то они в реале могут подать в суд , так как 16к сумма не маленькая это за 5к маловероятно

Ого

Не ну я точно хз но если сумы больше и небыло пролонгаций то они в реале могут подать в суд , так как 16к сумма не маленькая это за 5к маловероятно
За 3,500 воюємо,так що не погоджуюсь

Ого

Какой суд от этих отмороженых?У них все кривое,начиная с договора,и заканчивая наитупейшими звонилками,типа "следователь" и т.д.Быстрозайм-одни из самых неадекватных мфчмошек вообще.Можно просто на них забить,потом они за тело предложат,через парц мес,а дальше смотреть по обстановке платить или нет)

Не верно. Видел на судовой иск на 1200.
Прочитав на форумі майже все але так і незрозумів чи варто писати до них по приводу особистих даних.
Їм ваші претензії на заборону обробки ПД до одного місця.
Робили і будуть робити хоч куди б ви не писали.

Смысл писать запросы, на которые не будет ответов. Сама писала на счёт договоров результат ноль. Общаться нужно только тогда, когда есть реальное предложение от них или Вы можете им что- то предложить. В остальных случаях это просто потеря времени и нервов. В нацком писала на свои МФО, через 2 недели от нацкома ответа нет, а МФО разродились реальными предложениями по закрытию. Совпадение или таки со стороны нацкома их начали дергать не знаю. Но это мое мнение.

ігнор ,повний ігнор,радійте ,живіть бо ,як я читав на форумі ,що найбільше люди шкодують за часом ,що два роки життя вилитіло в трубу,якщо вже стали на одні граблі які називаються мфо,то неставайте на другі не грузіться,не панікуйте,все минає,час лікує,просто буде шкода тих років коли ми проходили загружені цими займами ,кредитами,з наступаючим святом вас усіх,а мфо нехай ...зчезають.
Вас також з прийдешнім святом ??

І так мої МФО манівео-20000, дінеро-24000,міолан-16000, швидко гроші -14000,Алекс кредіт-12000,кредіт каса-10000,кредіт +-10000,майкредіт-6000, кашинскій-3000, смартівей-3000,соскредіт-2000,кредіт7-3000,єкеш-3000,Глобал кредіт-3000. Прочитав на форумі майже все але так і незрозумів чи варто писати до них по приводу особистих даних. Чи варто писати в нацком? Просроча вже місяць по всіх. Якщо хтось може то скиньте зразки заяв ато в розділі документи невсі відкриваються. І якщо можна опишіть як і куди ви відправляли заяви
Якщо Ви не робили жодної пролонгації,то на мою думку краще нікуди не писати,тому що Ви автоматично можете собі нашкодити,визнаючи договір,краще ігнор,збирайте кошти на адвоката,якщо зроблять напис або підуть до суду.Але вирішувати Вам!

Назад
Угорі