Мфошники, а я вас знайшла, знайшла

• Автор теми Автор теми Карамбулька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 220
  • Перегляди Перегляди 25K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Evgeniya, ні я поки що навіть тіло не буду платити , можливо через рік , пролонгацій були тисячі , у всіх мфо

Невезучий, це що суд був? Чи що це?

Ооо, мне абсолютно срать, менеджеры они или каллы - ***** им!)
Я теж захищаю 1 лінію підтримки, але ж вони діют подло.
В соц мережах на парканах, в підїздах клеять.
Таким чином потрібно і них наказувати і всерівно, що це не він чи вона зробила, а їх компанія.
От би знайти тих хто погрожує - мінімум від мене б отримали балончиком в **@л0.

Я теж захищаю 1 лінію підтримки, але ж вони діют подло.
В соц мережах на парканах, в підїздах клеять.
Таким чином потрібно і них наказувати і всерівно, що це не він чи вона зробила, а їх компанія.
От би знайти тих хто погрожує - мінімум від мене б отримали балончиком в **@л0.
Может эти люди и не заниматься таким, НО это будет хорошим уроком для их говносотрудников. Они все действуют в одном направлении, независимо от должности и гендерной принадлежности. Поэтому им *****)

Так у с*ськи також є менеджери,є окремо кали..ну корочше мстіть,незрозуміло тільки кому..
Ну мстить їхніми ж методами, нехай мене (должника, шахрая) розклеюють.
Але ж мені звонить куриця і говорить що фото матері буде висіти - це нормально?
Ось тому я вважаю, що треба мстити компанії.
А грозним калам взагалі бити пики, от тільки б їх знайти...

Артем, так 100% , якщо навіть саме вони не винні, то хай перекажуть своїм колегам , що через них можуть постраждати , вони ж сюди заходять

lily85, и нищеброды и попрошайки))

lily85, и нищеброды и попрошайки))
Мене вчора чувіха назвала "попрошайка-колядут" і от тільки що прийшла думка - якщо вона ще раз позвонить, то скажу:

"Коляд коляд колядниця
Добра з маком паляниця
А без маку не така
Дайже тьотю п'ятака
А п'ятак не важний
Вишліть договір бумажний!"

Даже в рифму:crazy:

Это называетсЯ борьба с ветрянными мельницами..

Вони теж дістають не лише нас, а й рідних та близьких, які зовсім не причетні, а повинні страждати...ніхто ж не каже бити цих людей, але просто показати, що не одні вони такі хитрі!!!

есть одно но. я их не защищаю, но ведь эти некоторые из них могут в офисе росто сидеть, а нам наяриват и нервы треплют их отделы типа безопасности, вот их бы найти...так они же чужими иминами представляются
ну так и наши родные и знакомые ни при чем к нашим долгам, а они им наяривают...

Карамбулька, таких кончених нічого не мучає.

Карамбулька, молодець.ваша інформація стане в нагоді.іду роздруковувати фото і на стовпи буду клеяти

Карамбулька, Наші рідні також не винні,а морально страждають за наші борги не менше,ніж ми.Так що також думаю,що "невинних" співробітників потрібно також покарати.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі