Карамбулька
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1175
- Реакції
- 918
- Бали
- 5360
Карамбулька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Знайди, будь-ласка, по CashBerry, я хз що ним зроблю.Evgeniya, ні я поки що навіть тіло не буду платити , можливо через рік , пролонгацій були тисячі , у всіх мфо
Я теж захищаю 1 лінію підтримки, але ж вони діют подло.Ооо, мне абсолютно срать, менеджеры они или каллы - ***** им!)
Может эти люди и не заниматься таким, НО это будет хорошим уроком для их говносотрудников. Они все действуют в одном направлении, независимо от должности и гендерной принадлежности. Поэтому им *****)Я теж захищаю 1 лінію підтримки, але ж вони діют подло.
В соц мережах на парканах, в підїздах клеять.
Таким чином потрібно і них наказувати і всерівно, що це не він чи вона зробила, а їх компанія.
От би знайти тих хто погрожує - мінімум від мене б отримали балончиком в **@л0.
Ну мстить їхніми ж методами, нехай мене (должника, шахрая) розклеюють.Так у с*ськи також є менеджери,є окремо кали..ну корочше мстіть,незрозуміло тільки кому..
Вот, об этом и говорю. Тебе отдельный респектАртем, так 100% , якщо навіть саме вони не винні, то хай перекажуть своїм колегам , що через них можуть постраждати , вони ж сюди заходять

Ну нічого собі!!!!Ви просто молодець)І ще сiсi
І ще багато
Ще з дінеро , кредіт 365, ще якісь там маю , вони всі на даний час працюють у відповідних шарашках
Мене вчора чувіха назвала "попрошайка-колядут" і от тільки що прийшла думка - якщо вона ще раз позвонить, то скажу:lily85, и нищеброды и попрошайки))

ну так и наши родные и знакомые ни при чем к нашим долгам, а они им наяривают...есть одно но. я их не защищаю, но ведь эти некоторые из них могут в офисе росто сидеть, а нам наяриват и нервы треплют их отделы типа безопасности, вот их бы найти...так они же чужими иминами представляются
Та дану так и наши родные и знакомые ни при чем к нашим долгам, а они им наяривают...
Ждём фотоотчет)Карамбулька, таких кончених нічого не мучає.
Карамбулька, молодець.ваша інформація стане в нагоді.іду роздруковувати фото і на стовпи буду клеяти