Мфошники, а я вас знайшла, знайшла

• Автор теми Автор теми Карамбулька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 220
  • Перегляди Перегляди 25K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
KatVolk, та з ними треба боротися їхніми методами , а в бистрозаймі дійсно майже одні "жінки" працюють

Я не пожалію свого старого телефончика викинути , куплю сімку, розпечатаю всі їхні фотки повиставляю на пopнo сайти , тоді хай доказують , вони мені не дають нормально жити і родичам
а твои уже узнали про все остальные займы или толькол про те 4 знают?

есть одно но. я их не защищаю, но ведь эти некоторые из них могут в офисе росто сидеть, а нам наяриват и нервы треплют их отделы типа безопасности, вот их бы найти...так они же чужими иминами представляются
оно то так, а когда звонят директору моей мамы или моему бывшему директору которого я два года не видела то это тоже не нормально, будем бить тем же что и они, пускай знают куда идут работать и что их это тоже коснется

:dance4::dance4::dance4::dance4:молодец!!!!!

есть одно но. я их не защищаю, но ведь эти некоторые из них могут в офисе росто сидеть, а нам наяриват и нервы треплют их отделы типа безопасности, вот их бы найти...так они же чужими иминами представляются
Думаю нічого страшного))вони теж видзвонюють до наших 3-х 10-х родичів, знайомих навіть до покійників..не.не.не:hunter::triniti:

а я ещё немогу посмотреть файлы я новенькая (((( ех

Evgeniya, тільки про 4 , але вже починають підозрювати що більше, з кредит плюс чоловікові сказали що більше 10 , я відпираюсь що то неправда

І ще сiсi

І ще багато

Ще з дінеро , кредіт 365, ще якісь там маю , вони всі на даний час працюють у відповідних шарашках
Молодець,я отримав думаю може створити фейкову сторінку і почати писати їхнім знайомим і всіх кого знайду..

жаль тоже не вижу эти с..а рожи:(

Ugorazdilo, а коли вони видзвонюють , бабусям , батькам говорять що хату заберуть , майно , це нормально? А в людей може бути і серце хворе, так вони навпаки ще , якщо знають що людина хвора вони ще більше на це давлять, вони не вибирають , погрожують дітьми, я не жалію нікого з них.

Milana, я ще трішки почекаю , хай тільки спробуюють подзвонити сусідам , чи щось там порозклеювати,

Карамбулька, підримую!!! Якщо не вони дзвонять,то хай здають тих,хто це робить.Треба з ними,як і вони з нами

KatVolk, та з ними треба боротися їхніми методами , а в бистрозаймі дійсно майже одні "жінки" працюють

Я не пожалію свого старого телефончика викинути , куплю сімку, розпечатаю всі їхні фотки повиставляю на пopнo сайти , тоді хай доказують , вони мені не дають нормально жити і родичам
Так кого ти знайшла,менеджерів з видачі?! Так вони і неховаються..зайди в будь яке відділення,абсолютно нормально працюють

Ugorazdilo, а коли вони видзвонюють , бабусям , батькам говорять що хату заберуть , майно , це нормально? А в людей може бути і серце хворе, так вони навпаки ще , якщо знають що людина хвора вони ще більше на це давлять, вони не вибирають , погрожують дітьми, я не жалію нікого з них.

Milana, я ще трішки почекаю , хай тільки спробуюють подзвонити сусідам , чи щось там порозклеювати,
полностью с вами согласна гниды они все!! Такое ощющение что у них ни родных ни близких!

Розводите дитячий садок,в мене подруга в Отп банку,кредит менеджер,то що тепер..включить мізки,уйнею незаймайтеся..ну а там звісно наскільки клепки вистачить..

Так кого ти знайшла,менеджерів з видачі?! Так вони і неховаються..зайди в будь яке відділення,абсолютно нормально працюють
Ну это можно сказать про быстрозайм возможно. А вот сиськилоун они же интернете. Так вот там можно помстить))

а что надо сделать что б можно было открывать файли?

Ну это можно сказать про быстрозайм возможно. А вот сиськилоун они же интернете. Так вот там можно помстить))
Так у с*ськи також є менеджери,є окремо кали..ну корочше мстіть,незрозуміло тільки кому..

Yusya, та у всіх є діти і батьки , цікаво коли говорили в новинах, що хлопець викинувся з вікна , 2 брата повісилися, жінка вбила дітей і сама повісилась , і все через них, чи хоть когось совість мучить?
Надо оповестить их родственников о том что они мошенники:spiteful:)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі