Мфошники, а я вас знайшла, знайшла

• Автор теми Автор теми Карамбулька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 220
  • Перегляди Перегляди 25K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Alex Alex, а я и разговаривала, и обхуесосила и мама моя тоже в теме была) )). Это чудовище позвонило женщине с моей улицы и сказал, что мой обгоревший труп нашли сегодня. Она прибежала к родителям вся в слезах, передала записку с номером этого *******. Я позвонила представился Антоном Герасимовичем. А я нашла, кто он такой.

Bysina, отвечайте тем
Alex Alex, а я и разговаривала, и обхуесосила и мама моя тоже в теме была) )). Это чудовище позвонило женщине с моей улицы и сказал, что мой обгоревший труп нашли сегодня. Она прибежала к родителям вся в слезах, передала записку с номером этого *******. Я позвонила представился Антоном Герасимовичем. А я нашла, кто он такой.
В очередной раз доказано что ничего святого у этих существ нет..

я про аверс аверс,реверс реверс...я так поняла,что такие монетки с двух сторон одинаковые
Нее, все как надо и положено, только редкость монеты прячется в различии и тиража выпуска, браки монет кстати тоже очень ценятся

Самое главное не давайте слабину в разговоре

Вкладення

• Screenshot_20190228-225625.png
    Screenshot_20190228-225625.png
    455.3 Кб · Перегляди: 31
Bysina, сомневаюсь что это его фейс...

Bysina, А це вже цікаво!

А ещё он живёт в Черкасах

У меня в программе высветилось его фио, пробили в инстаграмме и вк фото и фи сходится
В следующий раз у него спросите как часто ему нос ломают :ahaha:

Сусану Алексей Иванович 1981 г.р 0506390000
Сусану Алексей Иванович
Начальник отдела досудебного взыскания долгов, 15 000 грн
Повна зайнятість.

Вік:
37 років
Місто:
Одеса

ОСВІТА

2001-2006 – Одеський державний екологічний університет за фахом «Менеджмент організацій» -- Магістр з менеджменту

1997-2001 – Одеський верстатобудівний технікум за фахом «Комп‘ютерне проєктування» -- Конструктор

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ

02.12.2009 – 19.08.2011 – Провідний фахівець з досудового стягнення боргів Другого Одеського центру управління кредитною заборгованістю клієнтів роздрібного бізнесу департаменту роботи з простроченою заборгованістю АТ «УкрСиббанк»
01.03.2007 – 31.08.2009– Старший фахівець відділу збору 2-ї ступені Кредитного Управління Банку «Руский стандарт»
01.10.2002 – 30.01.2006 – Оператор обчислювального центру на 0,5 ставки при ОДЕкУ
01.05.2003 – 01.07.2003 – Торгівельний представник АОЗТ «Комбінат»
22.05.2005 – 22.03.2006 – Регіональний представник по Півдню України компанії «Spring Park»
01.05.2001 – 01.09.2001 – Торгівельний представник компанії «Blasa»
06.10.2002 – 01.02.2003 – Системний адміністратор інтернет-кафе

ОСОБЛИВІ ЗНАННЯ

1.Персональний комп‘ютер на високому рівні
2.Професійний водій (кат. ВС)
3.Трейдер, фінансовий аналітик валютних ринків “Forex” (курси Teletrade)
4.Багаточисленні тренінги по досудовому стягненню боргів (НЛП, і т.і.)

СІМЕЙНИЙ СТАН

Не одружений

Останнє редагування:
йопт, сімейний стан чогось не дивує......
1. Не один він на високому рівні
2. Ланос сірий
3, цікаво шо трейдери і фін аналітики роблять в каллекторскаму штате
4. бляха,реально не дивує, це ж наскільки треба любити гроші, щоб отак бігати по тренінгах.

MARTA,
Олексій Іванович Сусану

Дата народження: 19.10.1981 р.

Адреса: вул. Академіка Корольова 50, кв. 73
Тел. моб.: +3 8050 6390000
E-Mail: [открыть контакты]

Освіта

2001-2006 – Одеський державний екологічний університет за фахом «Менеджмент організацій» -- Магістр з менеджменту

1997-2001 – Одеський верстатобудівний технікум за фахом «Комп‘ютерне проєктування» -- Конструктор

Трудова діяльність

04.09.2017 - 15.02.2018 г. - Керівник Регіональної Дирекції ТОВ "Центр врегулювання "ДолгОфф" (м. Черкаси).
01.08.2016 - 29.08.2017 г. - Старший фахівець сектору досудового стягнення відділу збору другого ступеню Управління по роботі з простроченою заборгованістюДепартаменту контролю ризиків
13.10.2014 – 25.10.2017 г. - Головний експерт групи виїзного стягнення Одеського регіону Департаменту по роботі з проблемною заборгованістю ПАТ «ІдеяБанк»
01.12.2012 – 09.10.2014 - Головний фахівець Управління по роботі з Простроченою ЗаборгованістюГоловного Офісу «ІмексБанк».
15.11.2011 – 30.11.2012 – Провідний фахівець з досудового стягнення боргів КолекторськогоАгентства ТОВ «УкрФінанси»
02.12.2009 – 19.08.2011 – Провідний фахівець з досудового стягнення боргів Другого Одеського центру управління кредитною заборгованістюклієнтів роздрібного бізнесу департаменту роботи з простроченою заборгованістю АТ «УкрСиббанк»
01.03.2007 – 31.08.2009– Старший фахівець відділу збору 2-ї ступені Кредитного Управління Банку «Руский стандарт»
01.10.2002 – 30.01.2006 – Оператор обчислювального центру на 0,5 ставки при ОДЕкУ
01.05.2003 – 01.07.2003 – Торгівельний представник АОЗТ «Комбінат»
22.05.2005 – 22.03.2006 – Регіональний представник по Півдню України компанії «Spring Park»
01.05.2001 – 01.09.2001 – Торгівельний представник компанії «Blasa»
06.10.2002 – 01.02.2003 – Системний адміністратор інтернет-кафе

Особливі знання

1. Володіння ПК на рівні кваліфікованого користувача. Прикладні програми: DebtCollection, ПО Кредит, IE, Mozilla Firefox, MS Windows, MS OFFICE, SAP for Banking, CDC, ПК Взыскание 2.0, Комплекс Кэш-кредитов «Облако», AutoCAD 14.0, Autodesk, Opera, Total Commander, Skype і т. і.
2. Професійний водій (кат. ВС). Стаж з 2000 р. (14 років)
3. Трейдер, фінансовий аналітик валютних ринків “Forex” (курси Teletrade)
4. Багаточисленні тренінги по досудовому стягненню боргів(НЛП, техніка телефонних переговорів і т.і.)
5. Володіння мовами: англійська -- базові знання (4 із словником), українська (5), російська (5)

Професійні навички

1. Персональні якості: Самоорганізація, старанність, вміння чітко і структурно викладати думки як в письмовому, так і усному вигляді, комунікабельність, здатність до швидкого навчання, наполегливість, нестандартне мислення, ініціативний, контактний, товариський, уміння швидко адаптуватися, пристосовуватися до змін в довкіллі, активна життєва позиція, прагнення до кар'єрного зростання, спокійний характер, психологічно витриманий, уміння доводити свою думку, досягати бажаного, креативність, вміння вирішувати складні питання нестандартними засобами, висока працездатність, стресостійкість, орієнтація на результат, аналітичне мислення, правильна вимова і культурна мова, уміння працювати з людьми, здатність переконувати, уміння дипломатично вести переговори з опонентами різних соціальних статусів, в т.ч. здатність вирішувати конфлікти, знання методів збору і аналізу інформації про фізичних і юридичних осіб, складання психологічного портрету співбесідника, управлінські навики, вміння працювати в команді, презентабельний зовнішній вигляд, навички комунікації і ведення переговорів з керівниками інших підрозділів Банку, готовність до новацій та інновацій, навички вчення співробітників, посидючість, пунктуальність, дисципліна, лідерські здібності, цілеспрямованість, відмінна координація дій членів команди, уміння і бажання спілкуватися з людьми (в т.ч. в конфліктних ситуаціях), організаторські здібності (уміння створити команду і ефективно працювати в команді), комунікабельність, уважність до деталей, здібність до вчення і саморозвитку, орієнтація на робочий процес, готовність роботи по змінному графіку.

2. Досконале знання процесів Collection (від Soft Collection до Hard Collection), НЛП, психологічне айкідо, ІГРИ, техніки продаж.

Сімейний стан

Одружений, 2 – є дітей.

02.02.2018 г было обнавлено резюме.

Его фамилия звучит как предложение

«Мыколо хочеш сусану тоби!»

Stas, Мне кажется из за этой фамилии,он и нервы треплет людям. Наверное в детстве обижали,обзывали. Вот он и решил вырасту и отомщу всем,всему миру. А можно было просто фамилию поменять... и с такой характеристикой не на дядь чужих работать,деньги выбивать, а свой бизнес бы открыл в другой нормальной сфере.

Тиная, согласна. Представляется как Антон Герасимович. Му му Вообщем. Предложила оплатить тело, а он хочет всю сумму, послала его искать всю сумму.

Stas, Мне кажется из за этой фамилии,он и нервы треплет людям. Наверное в детстве обижали,обзывали. Вот он и решил вырасту и отомщу всем,всему миру. А можно было просто фамилию поменять... и с такой характеристикой не на дядь чужих работать,деньги выбивать, а свой бизнес бы открыл в другой нормальной сфере.
Так да, в анкете написано, что имеет лидерские качества...организовал бы свой кружок сусанов да и все...зачем этот негатив.
А если серьезно, то меня интересуют два момента:
1. Зачем учиться быть гондоном?
2. Как он дожил до 37?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі