Добрий вечір, я теж працюю в школі. Не можу зрозуміти,як могла в таке вляпатися. Ніби й працюю, і чоловік теж. А взяла раз невелику суму, потім не було чим заплатити - знову... Нікому нічого не сказала,такого раніше не було. Потім призналася,коли пішли просрочки. Продала свою землю. І ще винна 60000. Це просто жах. Ще й чоловік зараз без роботи. І кредити є. Позичити нереально. Кредит сос після мого ігнору дзвонили директору,завучу, двом колегам,погрожували,писали смс. А головне не говорили,яка організація. Сказала колегам,що шахраї,соромно було признатися. Я спочатку не розуміла хто,адже боргів багато. З'явилися гроші-заплатила. Що далі буде-не знаю. Не треба було мені місце роботи вказувати. А з гофінгоу сказав,що чому я дітей можу вчити,я ж злодійка. Тримайтеся, я спочатку ночами не спала.Чоловік не може зрозуміти,чому я туди полізла.Взяла копійки,а відсотки страшні. Мама від мене теж такого не чекала, та й від себе теж. Чоловік вибачив,але говорить більше не платити,бо немає. Сину 15,прислали смс про борг, йому все розповіла,сказав,щоб не платила,підтримав мене.Але як цей позор пережити-не знаю. Містечко маленьке,ще й посада така,що всі знають. Але я вірю в чудо. Хтось або щось допоможе.І далі буде все добре.Чоловік чекає паспорт,поїде на заробітки. Читайте форум,мені він допоміг.Пізніше стане набагато легше. Тримайтесь.