Мфо по 10 - 15 тысяч чем грозит? Как действовать

• Автор теми Автор теми Flow19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 119
  • Перегляди Перегляди 7K
@Древний, Ось виконавчий лист правда дещо прикрив номера і фіо

Прийшла ухвала із суду .пішов у банк поговорили домовились принесете 1 вересня 15 к.і все закрием.прийшов кажуть ми не повним.нада що суд присудив 33к.ось так....але ось іще одна історія суд був 12 грудня жінці хотіли вцепить 28 к.за 11 місяців .боргу в неї боло 1к.вони С*ки спецом чіпляли по 2к в місяць подали на суд .думали грошей нема буде 2 боржники у одній хаті будем давить.та не так сталось .остались вони без нічого щей за послуги адвоката повинні віддать.тепер до них можна висунуть серйозну притензію це що стосуеця дітей (тобто їх грошей справа для банку не з приємних але 100%
Я читаю и ничего не понимаю. Вы пишете на русском или украинском языке? Или на каком то своем?

Я читаю и ничего не понимаю. Вы пишете на русском или украинском языке? Или на каком то своем?
Он пишет на языке непонятном для простых смертных...и сайт наш фуфло,по его словам....
О

Вибач шановний *для мене то не папірець а 33тисячі боргу які я маю вернуть...тік от що скажу толку з цього сайту нуль.за 1рік жодної реальної історії
Де докази до той папiрець- з виконавчоi ?
Я бачу текст на принтерi та закарлючку...

Проблеми через це не зникнуть
И не найдете :ahaha: :письмо:

Ви не ображайтесь але на цей папірець з банку ви можете начхати дуже. Раз суд виніс рішення і ви його не оскаржили и передано до виконавчої то чекайте поки виконавча дасть свою відповідь. У вас нема оф.доходу і будинок з трьома дітьми його не заберуть. Думаю виконавча просто поверне до банку як не ......не можу згадати як правильно. Тому банк буде намагатися з вас витягнути хоть щось напряму, але ви не повинні платити банку після ти суду
Я дуже на це надіюсь.бо взять дійсно нема чого.я до суду пропонував 15.а щас і тих нема.

Проблеми через це не зникнуть

Я дуже на це надіюсь.бо взять дійсно нема чого.я до суду пропонував 15.а щас і тих нема.
Отже, не може бути накладено арешт і звернуто стягнення на таке майно:
1. Предмети щоденного побутового особистого вжитку для задоволення щоденних фізіологічних та гігієнічних потреб (посуд, постільна білизна, засоби гігієни), речі індивідуального користування (одяг, взуття, всі дитячі речі).

2. Лікарські засоби, окуляри та інші вироби медичного призначення, необхідні боржникові, членам його сім’ї та особам, які перебувають на його утриманні, за медичними показаннями.

3. Меблі — по одному ліжку та стільцю на кожну особу, один стіл, одна шафа на сім’ю.

4. Один холодильник на сім’ю.

5. Один телевізор, персональний комп’ютер на сім’ю, один мобільний телефон — на кожну особу.

6. Запас питної води, продукти харчування, необхідні для особистого споживання боржникові, членам його сім’ї та особам, які перебувають на його утриманні, — з розрахунку на три місяці або гроші, необхідні для придбання запасів питної води та продуктів харчування для боржника, членів його сім’ї та осіб, які перебувають на його утриманні, — з розрахунку трикратного розміру мінімальної заробітної плати, що діє на день звернення стягнення, на кожну особу. Щодо цього пункту слід зазначити, що враховуючи діючий на цей час розмір мінімальної зарплати (3200 грн. на місяць), державний виконавець зобов`язаний при накладанні арешту залишити сім`ї боржника продукти харчування і запас питної води з розрахунку 9600 гривень на кожного члена сім`ї, враховуючи дітей та інших осіб, що перебувають на утриманні, не залежно від їх віку і зайнять. Якщо продуктів і запасу води в житловому приміщенні на цю суму не має,державний виконавець повинен залишити відповідні кошти і повинен про це зазначити у відповідних документах виконавчого провадження, копії яких надати боржникові.

7. Майно, необхідне для відправлення релігійних культів та ритуальних обрядів боржником, членами його сім’ї та особами, які перебувають на його утриманні, професійних занять боржника, членів його сім’ї та осіб, які перебувають на його утриманні, якщо воно є єдиним джерелом доходу таких осіб, знаряддя особистої кустарної і ремісничої праці, книги.

8. Паливо, необхідне боржникові, членам його сім’ї та особам, які перебувають на його утриманні, для приготування щоденної їжі та опалення (протягом опалювального сезону) житлового приміщення.

9. Використовувані для цілей, не пов’язаних із провадженням підприємницької діяльності, племінна, молочна і робоча худоба (по одній одиниці), кролики (дві пари), птиця (п’ять штук), корми, необхідні для їхнього утримання до вигону на пасовища. Насіння, необхідне для чергового посіву, та незібраний урожай — в осіб, які займаються індивідуальним сільським господарством (крім земельних ділянок, на які накладено стягнення).

10. Сільськогосподарський інвентар — в осіб, які займаються індивідуальним сільським господарством.

11. Технічні та інші засоби реабілітації, що забезпечують компенсацію або усунення стійких обмежень життєдіяльності людей з інвалідністю та інших категорій осіб, автомобіль, яким відповідно до закону за медичними показаннями забезпечена людина з інвалідністю безоплатно або на пільгових умовах.

12. Призи, державні нагороди, почесні та пам’ятні знаки, якими нагороджений боржник.

Слід зазначити, що Законом встановлено обмеження щодо звернення стягнення і на нерухоме майно боржника. Так, відповідно ч7 ст.48 Закону, у разі якщо сума, що підлягає стягненню за виконавчим провадженням, не перевищує 20 розмірів мінімальної заробітної плати (десять розмірів мінімальної заробітної плати в попередній редакції Закону), звернення стягнення на єдине житло боржника та земельну ділянку, на якій розташоване таке житло, не здійснюється. У такому разі виконавець зобов’язаний вжити заходів для виконання рішення за рахунок іншого майна боржника.

Он был в курсе только трех.... Сам на больничном долго был. И не имеет оф работу. д*pa была, думала справлюсь... А оно как всегда
У меня тоже достаточно мфо первое время такое сомной происходило потом начал вырабатываться иммунитет)))))

Я скрыла соц сети, номер пока не меняла делаю скрин, но поставила режим не беспокоить и внесла контактные номера, то есть могут звонить только те кто помечен , смс читаю, сама не знаю зачем?
Мама и семья думают что им звонят мошенники оно так и есть, говорят ничего им не давай, о ситуации узнали только после звонков. Мать сказала пусть приходят никого не пущу, свою часть квартиры переписываю на брата, по факту будет только прописка, оф. Работы нет, так что забрать им будет не чего
проблема возникла только с ВК , так как забыла логин и пароль и вот просто не могу удалить страницу, восстановить тоже не получается, прошу всех своих писать на страницу жалобы чтобы забросили но как то мало жалоб видать(
в целом имею до 2 месяцев просрочки, раньше переживала, а сейчас вообще все равно, и огромное спасибо, форуму и ребятам, вы лучшие! Знала бы о вас раньше не давала бы ни копейки этим кровопийцам!

Anycherry, подскажите, какая у вас сумма, что вы переписываетесь часть квартиры? От какой суммы стоит волноваться на этот счет?

Anycherry, подскажите, какая у вас сумма, что вы переписываетесь часть квартиры? От какой суммы стоит волноваться на этот счет?
Тут речь не о сумме(150+), тут речь о том что если они все же будут идти в активное юридическое наступление, я буду перестрахованна. И родным будет спокойнее, и мне. Плюс я планирую выезжать из страны, это не проблема сейчас, вести переговоры с юристом удаленно и тд, и тем более когда есть финансы на суды. Так что это все только ради спойствия моего ближайшего окружения)

Спросил какая сумма долга. Я ему показала.... Ходит и дуется что я ему ничего не сказала.
Добрый вечер!!!Ооооочень похожая ситуация по поводу мужа,сначало молчал,потом кричал...что голову свернут,кислотой обольют.Вчера опять снимать разговаривала,молчал минут 10...потом выдал,надо тело заплатить!.Здрасьте приплыли))))Просто у меня мама дачу продает,деньги отдает мне.Вот решил что ими и нужно все заплатить!!!!

Добрий вечір, я теж працюю в школі. Не можу зрозуміти,як могла в таке вляпатися. Ніби й працюю, і чоловік теж. А взяла раз невелику суму, потім не було чим заплатити - знову... Нікому нічого не сказала,такого раніше не було. Потім призналася,коли пішли просрочки. Продала свою землю. І ще винна 60000. Це просто жах. Ще й чоловік зараз без роботи. І кредити є. Позичити нереально. Кредит сос після мого ігнору дзвонили директору,завучу, двом колегам,погрожували,писали смс. А головне не говорили,яка організація. Сказала колегам,що шахраї,соромно було признатися. Я спочатку не розуміла хто,адже боргів багато. З'явилися гроші-заплатила. Що далі буде-не знаю. Не треба було мені місце роботи вказувати. А з гофінгоу сказав,що чому я дітей можу вчити,я ж злодійка. Тримайтеся, я спочатку ночами не спала.Чоловік не може зрозуміти,чому я туди полізла.Взяла копійки,а відсотки страшні. Мама від мене теж такого не чекала, та й від себе теж. Чоловік вибачив,але говорить більше не платити,бо немає. Сину 15,прислали смс про борг, йому все розповіла,сказав,щоб не платила,підтримав мене.Але як цей позор пережити-не знаю. Містечко маленьке,ще й посада така,що всі знають. Але я вірю в чудо. Хтось або щось допоможе.І далі буде все добре.Чоловік чекає паспорт,поїде на заробітки. Читайте форум,мені він допоміг.Пізніше стане набагато легше. Тримайтесь.
у Вас сынок молодец, поддержка родных ох как нужна!

у меня 11 мфо,везде тела по 10 тысяч.в альфа банкн две карточки и денежный кредит.просрочка с августа.шо,живу.и закрывать не собираюсь
А як взагалі альфа банк діє?Поки дзвонять ,інколи кричить якась жінка ,просить номери всіх ,щоб вона могла обдзвонити ,а буває адекватна передзвонить .

А як взагалі альфа банк діє?Поки дзвонять ,інколи кричить якась жінка ,просить номери всіх ,щоб вона могла обдзвонити ,а буває адекватна передзвонить .
я не беру ни с кого.а если беру уями бабаями крою да так что они сами сбрасуют.мне их крики до одного места, я громче кричать умею:clapping::__::metal:

Муж не официальный, гражданский брак. Имущества у меня своего нет. Единственное это оф зарплата, и алименты на детей, от старого супруга
Заблокируйте ту карту, на которую получали займы

Добрый вечер всем форумчанам. Хочу поделиться своей историей. Набралась на свою голову... 25 мфо и 2 банка. Суммы разные от 2000 до 15000. На сумму около 150 тысяч в общем. Брала снисала то на лечение, то просто не хватало... С пошло поехало. На пролонгации, на перекредотание один, второй третий. Ребёнок с воспаление слег 2 раз за 2 месяца.... Опять набралась так как взять было негде..... И вот результат.... Дошла до того что нечем вообще платить.

Подскажите что могут ли подать в суд если тело Е-кеш 10000, монейвео 15000, mycredit 10000, сслоун 10000, швидкогроши 13000, Алекскиедит 10000, Е гроши 8500, кредит касса 7000, кредит плюс 6000. Альфа банк 12000. Все остальные 2000-5000.

3вонят на работу уже, и подругам. Родственников пока не трогают. Прострочки пока только в 3 компаниях, но завтра начинается жесть....
Не знаю как быть... Накипело. Подскажите какие у кого были результаты и в каких мфо.
ХОЧУ знать чего мне ждать....
Добрый день, у меня примерно такая же ситуация, где-то больше взяла чем вы, где-то меньше.. Просрочки месяц, звонят всем родным, знакомым и даже тем с кем училась 7 лет назад, или же с кем вообще не когда не общалась, но им звонят.. Но мне пофиг на всех, кроме родных, они на меня очень злые((( Покаместь меня и родных больше всех задалбывают кредит 7(хорошо что вы их не взяли, они вообще не одыкватные) и Алекс кредит.. С карты снимали 2 разы день, вчера Алекс кредит гады сняли детское пособие на ребёнка 860 грн, оставили 2 грн((( Говорите сразу родным освоих кредитах, потому что когда позвонят родным кредиторы, будет хуже, они такое блин рассказывают

Мужу уже сказала, пока не разговаривает со мной... Набираюсь храбрости рассказать родным. В привате карту перевыпустила. А как быть с работой. Я в школе работаю. Директору уже 2 шарашки звонили, сказали что я в долговой яме и тд....
Скажи мошенники вымогают деньги!

Добрый день, у меня примерно такая же ситуация, где-то больше взяла чем вы, где-то меньше.. Просрочки месяц, звонят всем родным, знакомым и даже тем с кем училась 7 лет назад, или же с кем вообще не когда не общалась, но им звонят.. Но мне пофиг на всех, кроме родных, они на меня очень злые((( Покаместь меня и родных больше всех задалбывают кредит 7(хорошо что вы их не взяли, они вообще не одыкватные) и Алекс кредит.. С карты снимали 2 разы день, вчера Алекс кредит гады сняли детское пособие на ребёнка 860 грн, оставили 2 грн((( Говорите сразу родным освоих кредитах, потому что когда позвонят родным кредиторы, будет хуже, они такое блин рассказывают
Есть у меня кредит 7 ? звонят всем и соседям и сотрудникам и родным. Называют их паспортные данные...

Назад
Угорі