Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ти про "Моршинську"?))То на один раз?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти про "Моршинську"?))То на один раз?
Я дружу ,але можна пдяшуку водяриВ мене таке![]()
![]()
То на трьохТо на один раз?
Шо там пити на трьох? Рідини багато,градуса ніфігаТо на трьох![]()
Ещё и хомяка спаиваете, пока я работаю ночью....что за людиВ мене таке![]()
![]()

Ти і два кота?))То на трьох![]()
То класний оператор вам попався! Усі б такі були, а то хамовиті-обіжульки одні, нараздають чужі гроші, а просять як свої)))))Привіт! Можу сказати по кредит7 - мені приблизно через місяць прострочення написав хлопець від них типу - привіт, коли можеш закрити за тіло? Я відповіла, що одною сумою не зможу закрити тіло бо маю велике фінансове навантаження зараз. І він повністю пішов на мої умови, ми разом створили графік платежів комфортний для мене і я закрила їх повністю. Після цього ми зідзвонювались неодноразово і він підказував як діяти з тою чи іншою МФО. Я це до того, що у вас все вийде, кругом є люди. З тими, хто не йде на зустріч, я просто не спілкуюся до того моменту, поки вони не починають висувати гнучкіші умови. Ті самі є гроші, які кошмарили більше всіх, хоча там саме маленьке тіло 8000, після мого повідомлення про те, що я не буду платити відсотки ні в якому разі- одразу продали менеі я закрила їх за 6000. Просто не варто боятися, у страху великі очі і він затьмарює всі варіанти рішень проблеми.
Так гроші і є їхні, вони за процент працюють.То класний оператор вам попався! Усі б такі були, а то хамовиті-обіжульки одні, нараздають чужі гроші, а просять як свої)))))
Аааа, ну так) що виб'ють то ж їхнє....щось не по те подумалось одразу....Так гроші і є їхні, вони за процент працюють.
Так а що ще робить ? Ти ж не хочеш порад ,життя бентежнеХарош бухать в моем дневнике![]()

Це їх стандартна схема продати кредитпромінвесту. Ці потім запропонують за тіло. А от чи менше, враховуючи ту оплату, то не знаюЕгроши продали кредит с телом 6000, была 1 оплата 3500 до просрочки, продали "кредитпроминвест" готов закрыть за тело или частями? У кого продавали? Естественно сумма тела щас в смс в 3 раза больше чем тело...
Ну и хорошо, быстрей бы запропонували, хоть их закрыть.Це їх стандартна схема продати кредитпромінвесту. Ці потім запропонують за тіло. А от чи менше, враховуючи ту оплату, то не знаю
Кредитпроминвест?Сегодня ещё -1 мфо, егроши, закрыт за тело у факторинга
ДаКредитпроминвест?
Не первый раз пишут, что на тело идут. Ну, поздравляю