Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В церкві коли був?Та ні ,сама святість ))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В церкві коли був?Та ні ,сама святість ))))
Був у монастирі ,давно ,дуже ))))В церкві коли був?
Дівок шукав чи шоБув у монастирі ,давно ,дуже ))))
Паску не освячував?Був у монастирі ,давно ,дуже ))))
Закушувати треба простоCosa Nostra![]()
ЗакушуюЗакушувати треба просто

Вибачатись не почнеш?Закушую![]()
НіВибачатись не почнеш?
Скучний ти якийсь, перестань вже жерти а підбухуй шолі просто
Гукай ,Гато )))))Скучний ти якийсь, перестань вже жерти а підбухуй шолі просто
Шо?Гукай ,Гато )))))
Привіт! Можу сказати по кредит7 - мені приблизно через місяць прострочення написав хлопець від них типу - привіт, коли можеш закрити за тіло? Я відповіла, що одною сумою не зможу закрити тіло бо маю велике фінансове навантаження зараз. І він повністю пішов на мої умови, ми разом створили графік платежів комфортний для мене і я закрила їх повністю. Після цього ми зідзвонювались неодноразово і він підказував як діяти з тою чи іншою МФО. Я це до того, що у вас все вийде, кругом є люди. З тими, хто не йде на зустріч, я просто не спілкуюся до того моменту, поки вони не починають висувати гнучкіші умови. Ті самі є гроші, які кошмарили більше всіх, хоча там саме маленьке тіло 8000, після мого повідомлення про те, що я не буду платити відсотки ні в якому разі- одразу продали менеЗа тело финбар 9600 аванс 18000 Крелит7 26000 сейчас но денег нет и одолжить неукого. Финбар только хватит и не останется ничего.
1й месяц просрочки с меня,выжал почти 20к с зп, закрывал битов , крипси и ещё несколько шарашек до просрочки которые были, сейчас плачу частями кто согласился на тело, на предложения денег не хватает, мелкие на тело не хотят идти сижу и жду предложений или следующей зп через месяц что закрыть большие ещюсли предложат или мелкие если тоже предложат... 27мфо и банк я в,такой жoпe что мне уже нет смысла кому-то что-то отдавать с %. Я,уже задумываюсь есть ли смысл вообще что-то отдавать кому-то в такой ситуации...
Іди працюй
Сам працюй ,вихіднийІди працюй

Він такий же тошнотік як тиГукай ,Гато )))))
То йди вчи інтегралиСам працюй ,вихідний![]()
Та забевкали ,не має у мене інтегралівВін такий же тошнотік як ти
То йди вчи інтеграли
ДифференциалыТа забевкали ,не має у мене інтегралів![]()