- Дописи
- 1738
- Реакції
- 1987
- Бали
- 698
ПАЗЛ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Крипты и крипсии вместе 300$ чтоб закрыть их полностью, это будет в день зарплаты, больше половины зп уйдёт на них. С криптокошельком разобрался, 6 usdt внес на них, зашло, буду частями снова пробовать криптой, ещё толком не разобрался.В повідомленні, там де був список мфо, було залишок тіла 7000, 1800+ щомісяця на 5 міс. Ну тепер зрозуміло, що відсотками їх нагодували досхочу... Звісно краще платити тоді не по їх графіку а внести залишок якнайшвидше, хай не за 4 а за 2 міс закрити. Треба ставати жадним щодо грошей стосовно мфо - це полегшить життя. Навіть 100 грн, не кажучи про 500-1000. У тебе деякі кредити на 2000 всього, а це вважай половина кредиту - та зекономлена 1000.
Слони у мене поводять себе нормально, а по відгукам вони з часом йдуть на пів тіла. Враховуючи кількість кредитів, це 6 міс точно займе. Я б забила і відклала на закриття за тіло когось іншого, хто перший напише. (1-2 міс від прострочки)
Біткепітал, Кріпсі - купуй крипту, це зекономить 1000 грн. якщо загальна сума біля 300 usdt - і закрити їх не в останній день а якомога раніше.
оновити базу в самій апці, перезавантажити тел.
Сегодня очень много звонков пропустил каллФильтр, штук 30 наверное, поставил чтоб пропускал номера которые внеконтактов, это жесть, сколько они звонят, но мне пофиг, не хочу чтобы так звонили родным. Но выбора нет...
Я б щас теж забив і на нє обітаємий острів де банани і бібізяни, океан, задовбало все уже.....Я б забила...
Останнє редагування: