Щоденник МФО не знаю что делать, паника, тревожное состояние, бессонница.

• Автор теми Автор теми ПАЗЛ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 867
  • Перегляди Перегляди 39K
а навіщо ти платиш пролонгації? в тебе велика кількість мфо, думаєш що уникнеш дзвінків?
я б просто пішов в протермінування по всьому і нічого б не платив, доки не будуть лояльні умови, бажання і можливість платити, не варто заганяти себе в те становище де лищається 500 грн до зарплати
Моя порада, читай форум, весь, наскільки можливо, потім зміниться ставлення до ситуації
просто треба зібрати себе до купи, прийняти ситуацію і змінити до неї ставлення, насправді нічого страшного не сталося
Таке ,тимчасові неприємності

А то може і немає неприємностей) а собі сам надумав)
та там пару місяців перетерпіти дзвінки дeбілів, а далі вже буде пофігу)

Останнє редагування:
а навіщо ти платиш пролонгації? в тебе велика кількість мфо, думаєш що уникнеш дзвінків?
я б просто пішов в протермінування по всьому і нічого б не платив, доки не будуть лояльні умови, бажання і можливість платити, не варто заганяти себе в те становище де лищається 500 грн до зарплати
Моя порада, читай форум, весь, наскільки можливо, потім зміниться ставлення до ситуації
просто треба зібрати себе до купи, прийняти ситуацію і змінити до неї ставлення, насправді нічого страшного не сталося
Та я вот читаю последнее время про решения судов здесь, как-то все очень печально, много судов проигрываются.
Вот вроде надумал не платить в банк кредит, до суда пустить в просрочку, чтоб были деньги закрывать постепенно мфо, так тоже... никто не может дать хотя бы примерный прогноз по банку, есть ли шансы в итоге тот суд выиграть. Режим снежинки конечно хорошо, но есть много подводных камней.

Та я вот читаю последнее время про решения судов здесь, как-то все очень печально
звідки такі висновки?
никто не может дать хотя бы примерный прогноз по банку
ніхто не дасть гарантії, чи виграєш суд чи ні, шанси 50/50
то який вихід? далі платити відсотки конторам? боятись суду?

Та я вот читаю пвмоследнее время про решения судов здесь, как-то все очень печально, много судов проигрываются.
Вот вроде надумал не платить в банк кредит, до суда пустить в просрочку, чтоб были деньги закрывать постепенно мфо, так тоже... никто не может дать хотя бы примерный прогноз по банку, есть ли шансы в итоге тот суд выиграть. Режим снежинки конечно хорошо, но есть много подводных камней.
А Ви порахуйте,скількі заплачено,скількі тіло,скількі переплатили. З банками є вірогідність заплачені гроші зарахувати в рахунок погашення тіла кредиту,а решту переплату повернути. Я Вам по це вже писала.

А Ви порахуйте,скількі заплачено,скількі тіло,скількі переплатили. З банками є вірогідність заплачені гроші зарахувати в рахунок погашення тіла кредиту,а решту переплату повернути. Я Вам по це вже писала.
если так посчитать то банку уже отдал 2-2.5 тела.

если так посчитать то банку уже отдал 2-2.5 тела.
На форумі є посилання на судові справи,де до повернення і по 100 тисяч. До речі,юрист з форуму займається справою ,не моєю,де по кредитці моно з тілом 35тисяч переплата 100 тисяч . Зустрічним позовом просять присудити повернути переплату.

звідки такі висновки?

Та нет никакого выхода, когда нет денег.
А они как появляются так хочется все закрыть что пока можно, пока просрочки нет, на все нехватает, с зп битов хватит только закрыть и крипсии... но есть те которые тоже нужно... и в голове такой диссонанс происходит
Вчера закрыл топ1 полностью, закинул на НаВсе обяз платеж, и часть на егроши, большую часть, 2500 на егроши осталось отдать, пока не буду из тех денег что остались у меня... 2700грн лежит... что-то платить, малоли, пускай эти деньги пока лежат...

Останнє редагування:
Та нет никакого выхода, когда нет денег.
А они как появляются так хочется все закрыть что пока можно, пока просрочки нет, на все нехватает, с зп битов хватит только закрыть и крипсии... но есть те которые тоже нужно... и в голове такой диссонанс происходит
Вчера закрыл топ1 полностью, закинул на НаВсе обяз платеж, и часть на егроши, большую часть, 2500 на егроши осталось отдать, пока не буду из тех денег что остались у меня... 2700грн лежит... что-то платить, малоли, пускай эти деньги пока лежат...
1. Вихід завжди є, навіть якщо тебе з'їли, їх є два.
2. У мене глибша яма, і нічого - вибираюсь, хоча і з матюками.
3. Біти і Кріпсі - закриєш, поки не думай про них. (але не вздумай їх пролонговувати, там буде страшна переплата)
4. Топ1 закрив - чудово, вітаю, вже -1.
5. На Все - якщо вже закинув платіж, думай як їх закрити. Коли буде підходити термін закриття, можна їм написати лист, або скористатися фіолетовою кнопкою на Каса, попросити заморозити нарахування відсотків. Не про..й цю можливість. І їх треба буде закрити одним платежем.
Другий варіант - через суд. Є виграні і програні справи по ним. Та й це не страшно 20% від зп... Але я б по ним не ризикувала.
6. Єгроші щодня нараховує % із залишку кредиту. Є смисл ще туди закинути 1000-1500 щоб залишилось 1000+ боргу які ти добиваєш з наступним надходженням зп і забуваєш про них назавжди. І залишкова сума менше, відповідно менше % накапає коли вирішиш їх закрити.

Просто есть же наверное какой-то опыт у юристов, нюансы которые влияют на решение суда. Например доходы, болезни, непредвиденные всякие ситуации изща чего не платил, или просто большая финансовая нагрузка, что может позитивно влияет на решение, или наоборот как я взял все мфо в течении месяца и не платил им ни копейки, типа мошенничество или я просто незнаю как работает судебная система, поэтому и такие вопросы, а на просьбу юриста объяснить, он отвечает что только с судами работает

Просто есть же наверное какой-то опыт у юристов, нюансы которые влияют на решение суда. Например доходы, болезни, непредвиденные всякие ситуации изща чего не платил, или просто большая финансовая нагрузка, что может позитивно влияет на решение, или наоборот как я взял все мфо в течении месяца и не платил им ни копейки, типа мошенничество или я просто незнаю как работает судебная система, поэтому и такие вопросы, а на просьбу юриста объяснить, он отвечает что только с судами работает
Та блін))) Проблема є, коли є судовий позов, а не тривоги в голові. Для початку треба вийти на прострочення і подивитися як себе поводить банк. Юрист ясно що тут нічого не скаже, і це розумно. Законодавство змінюється - вносяться правки, у нас взагалі війна і т д. Ще досудово банк може запропнувати рішення, особливо якщо переплати в 2,5 тіла і в них є великий шанс програти. Буде факт суду - тоді можна оцінити справу. А зараз що? З тривогами - до друзів або до психотерапевта а не до юристів.

А ви хотіли б щоб юрист виклав у двух реченнях те що 5 років вивчав в універі і роками в практиці?)
Опытный юрист не может ответить в одном сообщении хоть чтото, помимо того что только с судами работает?
1. Вихід завжди є, навіть якщо тебе з'їли, їх є два.
2. У мене глибша яма, і нічого - вибираюсь, хоча і з матюками.
3. Біти і Кріпсі - закриєш, поки не думай про них. (але не вздумай їх пролонговувати, там буде страшна переплата)
4. Топ1 закрив - чудово, вітаю, вже -1.
5. На Все - якщо вже закинув платіж, думай як їх закрити. Коли буде підходити термін закриття, можна їм написати лист, або скористатися фіолетовою кнопкою на Каса, попросити заморозити нарахування відсотків. Не про..й цю можливість. І їх треба буде закрити одним платежем.
Другий варіант - через суд. Є виграні і програні справи по ним. Та й це не страшно 20% від зп... Але я б по ним не ризикувала.
6. Єгроші щодня нараховує % із залишку кредиту. Є смисл ще туди закинути 1000-1500 щоб залишилось 1000+ боргу які ти добиваєш з наступним надходженням зп і забуваєш про них назавжди. І залишкова сума менше, відповідно менше % накапає коли вирішиш їх закрити.
1. Хорошая шутка, но не мотивирует ни капли.
2. У всех разное соотношение доходов к долгам, потому у кого глибша, это еще вопрос с неоднозначным на него ответом.
3. С зп закрию.
4. Спасибо.
5. НаВсе 1000раз писал там кредит на разбитие платежей равными частями, 5раз оплатить и все, переплата небольшая, а вот вашу фиолетовую кнопку, я не могу найти ни с телефона ни с пк, хоть скрин как она выглядит или где находится кто-то скиньте? Или это кнопка техподдержки в вайбер? Зачем мне суд с ними там тело копеечное посравнению с другими, есть тела и 18.000 и 26.000 вообще не знаю что с ними делать, если суд то *****ц с таким телом.
6. Егроши через 2недели закрою с ихними штрафами и пенями. Денег нет на них больше. Сейчас надо копить на битов и крипсии.

Останнє редагування:
скрин как она выглядит или где находится кто-то скиньте?
Screenshot_21.webp

Вот через месяц когда все что успею без просрочек оплачу, а остальное на что нехватило уйдет в просрочки и игнор , то воспользуюсь ей, потяну максимум время и закрою за 1 раз, так будет правильно?

Хорошая шутка, но не мотивирует ни капли.
Вибиратися із боргів значно складніше ніж в них влазити. Ніхто не каже що буде легко. Мотивація нічого не варта. Дисципліна вирішує у всьому і впертість.

Останнє редагування:
5 платежей, переплата с тела по 200грн примерно за 1платеж, за 5 платежей переплата 1000грн. Невыгодно чтоли? Тело +1000грн.
Здесь радуются когда им полтора тела или 2 тела предлагают закрыть, а здесь переплата 1тыс за 3месяца почти без нагрузки на бюджет...

Назад
Угорі