Щоденник МФО не знаю что делать, паника, тревожное состояние, бессонница.

• Автор теми Автор теми ПАЗЛ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 867
  • Перегляди Перегляди 39K
Мабуть занадто оптиміст... но там на выбор по ситуации на кого хватит тех и закрою... остальным пролонгацию и закрыть сразу по возможности.

ЗП у меня в районе 20к, если жить на работе то до 40...30-35+ -...
Ну послухай ти людей які цей шлях пройшли від а до я) Перестань пролонгувати та платити, збирай кошти. Бітів шли нах*р, вони окрім дзвінків ні що не можуть.

розслабтесь, ви не стрибнете вище голови з тим, більшість ваших контор закриваються за тіло через пару місяців. Блокуете всі вхідні невідомі виклики і займаетесь питанням заробляння і відкладання грошей. Ваші контори зі знаком оклику в сумі більше 30к. тільки тіла і з моменту прострочення це все буде рости + у вас ще інше майнове навантаження, у вас або ЗП в районі 100к або ви занадто оптиміст)))
А закрыть через пару месяцев тоже надо быть оптимистом, у меня тела по всем мфо в районе 170-175к, + как я читал к телу они добавлять 1000-2000 или ежемесячный платёж, в итоге и выйдет около 200к чтоб все закрыть "выгодно", а где эти 200к за пару мес достать ещё один интересный вопрос.....
Ну послухай ти людей які цей шлях пройшли від а до я) Перестань пролонгувати та платити, збирай кошти. Бітів шли нах*р, вони окрім дзвінків ні що не можуть.
Если б звонки мне были я б у них ещё 3раза взял и пускай звонят сколько хотят, я же не знаю кому они там будут звонить и что говорить...

А закрыть через пару месяцев тоже надо быть оптимистом, у меня тела по всем мфо в районе 170-175к, + как я читал к телу они добавлять 1000-2000 или ежемесячный платёж, в итоге и выйдет около 200к чтоб все закрыть "выгодно", а где эти 200к за пару мес достать ещё один интересный вопрос.....
вам не треба пару місяців, ця вся шляпа затягнеться на роки, як би ви не хотіли закрити - швидко не вийде. Через 3 місяця все затихне. Може якась одна чи 2 шараги подадуть до суду, но то не кінець світу, тут є хороші адвокати.

вам не треба пару місяців, ця вся шляпа затягнеться на роки, як би ви не хотіли закрити - швидко не вийде. Через 3 місяця все затихне. Може якась одна чи 2 шараги подадуть до суду, но то не кінець світу, тут є хороші адвокати.
Я вот тоже рассчитывал 1.5-2 года, в самом лучшем случае год.

Если б звонки мне были я б у них ещё 3раза взял и пускай звонят сколько хотят, я же не знаю кому они там будут звонить и что говорить...
ви на дзвінки ні як не вплинете, більшість людей навіть в вашому оточенні все зрозуміють.

ви на дзвінки ні як не вплинете, быльшысть людей навыть в вашому оточенны все зрозуміють.
Я в прошлом лудоман (3года назад завязал), сорвался спустя 3года месяц назад, пару дней играл, но яма в мфо уже без этого была, нервы сдали и яма удвоилась.

Тяжело было вернуть доверие за 3 года, сейчас тяжело чтоб поверили в то что во всем этом доля азартных игр не основная причина...

Я в прошлом лудоман (3года назад завязал), сорвался спустя 3года месяц назад, пару дней играл, но яма в мфо уже без этого была, нервы сдали и яма удвоилась.

Тяжело было вернуть доверие за 3 года, сейчас тяжело чтоб поверили в то что во всем этом доля азартных игр не основная причина...
да всім на срати на вас "вибачте". У всіх своїх проблем куча, і всі зациклені на собі.

Ви не закриєте це за пару місяців, я тоже був оптимістом і думав що зі своєю зп закрию все за пару місяців, але це все не так. з тілами 170-175к і зп 20к це питання від року і більше. про ночувати на роботі за 40к я даже не пишу бо ви в результаті вигорите і буде ще гірше.

Дивна логіка.
Наприклад Слон - повністю лояльна контора, але по їх реструктуризації переплата буде майже 3000 зверху. Тобто логічне рішення - забити на них надовго і чекати закриття за тіло і пів-тіла, а ці гроші поки скерувати на щось важливіше. Голодувати, або під кінець місяця опинитися без копійки і знову влізти в якусь мфо? Або розрахувати бюджет. Рахувати не на всю зп, а ті гроші які залишаються якщо відняти витрати. Наприклад якщо наприклад моя зп 30 000 а максимально обмежені витрати 10 000 - то я маю 20 000 на закриття. Але ще треба відняти банки, то хай це буде 17500 - це сума яка реально доступна для перекриття. Якщо вийде знайти додатковий заробіток - супер. Але поки його нема, можна розраховувати лише на чисту суму. Якщо буде - то скерувати куди мені зручно.
На Все - можна скористатися фіолетовою кнопкою.
Фінберт, Каштан - теж можна забити.
На Райф враховуючи ситуацію я б теж забила.
Єгроші, топ1 одне і те ж 💩 Одних я все-таки оплатила а по другим чекаю за тіло

Останнє редагування:
Дивна логіка.
Наприклад Слон - повністю лояльна контора, але по їх реструктуризації переплата буде майже 3000 зверху. Тобто логічне рішення - забити на них надовго і чекати закриття за тіло і пів-тіла, а ці гроші поки скерувати на щось важливіше. Голодувати, або під кінець місяця опинитися без копійки і знову влізти в якусь мфо? Або розрахувати бюджет. Рахувати на всю зп, а ті гроші які залишаються якщо відняти витрати. Наприклад якщо наприклад моя зп 30 000 а максимально обмежені витрати 10 000 - то я маю 20 000 на закриття. Але ще треба відняти банки, то хай це буде 17500 - це сума яка реально доступна для перекриття. Якщо вийде знайти додатковий заробіток - супер. Але поки його нема, можна розраховувати лише на чисту суму.
На Все - можна скористатися фіолетовою кнопкою.
Фінберт, Каштан - теж можна забити.
На Райф враховуючи ситуацію я б теж забила.
Єгроші, топ1 одне і те ж 💩 Одних я все-таки оплатила а по другим чекаю за тіло
По яких саме чекаєте за тіло?

Думайте в 1 чергу за себе, того що з вашими сумами до щомісячної оплати... Ні фіга з вами не трапиться, останній кредит- перекредит був в березні 20. Читала форум, забила на думку оточуючи і нарешті тоді з'явитися гроші. Не знаю чим вони там зараз лякають, але то фігня в порівнянні з тим що було раніше. Ні фіга ви за пару місяців, ну %98, не закриєте. Віддавати гроші людям, якщо позичали і не вхжумайте перекридитовуватися. Все буде ок

По яких саме чекаєте за тіло?
По 22 штукам) не буду писати які, бо це не мій щоденник. Навіть по деяким за пів тіла, бо моя історія більше ніж на пів року. Але я багатьом платила пролонгації і на суму 50%-100% від тіла. Так що тим більш є аргументи домовлятися. Деякі не підуть на тіло, і проситимуть зверху "на чай", але такі будуть завжди в кінці списку до закриття. У мене щотижня пропозиції за тіло збільшуються на +1 в тиждень.
Але ще є 5 штук які хочу закрити без прострочень. Тому пропозиції від інших поки чекають свого часу.

По 22 штукам) не буду писати які, бо це не мій щоденник. Навіть по деяким за пів тіла, бо моя історія більше ніж на пів року. Але я багатьом платила пролонгації і на суму 50%-100% від тіла. Так що тим більш є аргументи домовлятися. Деякі не підуть на тіло, і проситимуть зверху "на чай", але такі будуть завжди в кінці списку до закриття. У мене щотижня пропозиції за тіло збільшуються на +1 в тиждень.
Але ще є 5 штук які хочу закрити без прострочень. Тому пропозиції від інших поки чекають свого часу.
Дякую) Егроші закрили без прострочення?

Дякую) Егроші закрили без прострочення?
Нажаль так, мені дзвінків від топ-1 і так достатньо. Рідні проінформовані щодо них. Єгроші закрила, і дуже шкодую що не на місяць раніше. Але якщо рідні поставлять кол-фільтер, то можна витримати до моменту коли вони будуть клянчити тільки за тіло. Але оточення вони штормлять, моїм рідним поки лише телефонували.

Нажаль так, мені дзвінків від топ-1 і так достатньо. Рідні проінформовані щодо них. Єгроші закрила, і дуже шкодую що не на місяць раніше. Але якщо рідні поставлять кол-фільтер, то можна витримати до моменту коли вони будуть клянчити тільки за тіло. Але оточення вони штормлять, моїм рідним поки лише телефонували.
Це топ1 так дістає?

перестань платить всем и соберай деньги, потом будешь платить кто лучше проедложит условия.
Вот тут я не соглашусь.
Если есть возможность и условия +- приемлемые, то почему бы не оплачивать? Другое дело, когда они требуют нереальные суммы по +100500% сверху...

Дивна логіка.
Наприклад Слон - повністю лояльна контора, але по їх реструктуризації переплата буде майже 3000 зверху.
Ну чому дивна... тело сецчас 5973грн, 4платежа в сумме 6869. 896грн переплата за 4месяца, по 220грн в месяц.
Вот тут я не соглашусь.
Если есть возможность и условия +- приемлемые, то почему бы не оплачивать? Другое дело, когда они требуют нереальные суммы по +100500% сверху...
Ну вот я о том же, почему не заплатить сейчас даже если переплата 1тыс или 2тыс, закрыть и забить и будет минус одно мфо....

Вкладення

• Screenshot_20241022_165706_Chrome.webp
    Screenshot_20241022_165706_Chrome.webp
    39.5 Кб · Перегляди: 51
  • Screenshot_20241022_165723_Chrome.webp
    Screenshot_20241022_165723_Chrome.webp
    62.9 Кб · Перегляди: 53
Останнє редагування:
Ну чому дивна... тело сецчас 5973грн, 4платежа в сумме 6869. 896грн переплата за 4месяца, по 220грн в месяц.

Ну вот я о том же, почему не заплатить сейчас даже если переплата 1тыс или 2тыс, закрыть и забить и будет минус одно мфо....
оце то ви слонів годуєте

CallFilter что-то сегодня очень много стал звонков пропускать....

В повідомленні, там де був список мфо, було залишок тіла 7000, 1800+ щомісяця на 5 міс. Ну тепер зрозуміло, що відсотками їх нагодували досхочу... Звісно краще платити тоді не по їх графіку а внести залишок якнайшвидше, хай не за 4 а за 2 міс закрити. Треба ставати жадним щодо грошей стосовно мфо - це полегшить життя. Навіть 100 грн, не кажучи про 500-1000. У тебе деякі кредити на 2000 всього, а це вважай половина кредиту - та зекономлена 1000.
Слони у мене поводять себе нормально, а по відгукам вони з часом йдуть на пів тіла. Враховуючи кількість кредитів, це 6 міс точно займе. Я б забила і відклала на закриття за тіло когось іншого, хто перший напише. (1-2 міс від прострочки)
Біткепітал, Кріпсі - купуй крипту, це зекономить 1000 грн. якщо загальна сума біля 300 usdt - і закрити їх не в останній день а якомога раніше.
CallFilter что-то сегодня очень много стал звонков пропускать....
оновити базу в самій апці, перезавантажити тел.

Останнє редагування:
Назад
Угорі