Либерталия
✩ Premium ✩
- Дописи
- 17770
- Реакції
- 53444
- Бали
- 7615
Либерталия не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Да конечно.)Ой, ну вы уже не перегибайте...)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да конечно.)Ой, ну вы уже не перегибайте...)
Ага....тільки коли треба підтримка дружини все так класно вдома......все радує....як тільки жінка говоре Мені потрібна допомога твоя ....все...де і чоловік...одні пятки до друзів пошльопали пиво пить.....Дякую вам за такі хороші слова , і я дуже надіюсь що всі хто у таких ситуаціях скоро вилізе з того і буде згадувати це як страшний сон . На рахунок пересорту мого кругу спілкування , я вже це розпочала . Дитина зараз для мене це промінчик який гріє та заспокоює . ?
Тому жінки все частіше розуміють шо впринципі мужика не дуже то і треба під боком ?. Особливо які самі вигрібаються з такого !
Буду теперь внимательно все изучать. Спасибо !)
Ты,как всегда.А,мне нехватает кому по ручку лечь.Есть,но далекоДа конечно.)![]()
Бедняжка.)Ты,как всегда.А,мне нехватает кому по ручку лечь.Есть,но далеко
Да и сама виноватаяБедняжка.)![]()
Всё будет ок.Да и сама виноватая![]()
Все Вы выдержите.Читайте форум,спрашивайте.У меня только мфо на около 200 по телу.Про банки промолчу.И они не сильнее.
Знаю ? по другому уже никак.Всё будет ок.
Справитесь.Поверьте людям которые Вам писали.Предаставляю и прекрасно понимаю . И надеюсь мы справимся !
Ви прям графу з мого життя написали?Ага....тільки коли треба підтримка дружини все так класно вдома......все радує....як тільки жінка говоре Мені потрібна допомога твоя ....все...де і чоловік...одні пятки до друзів пошльопали пиво пить.....
Сколько денег в семью приносит такое чудо чудесное??Ви прям графу з мого життя написали?
через ці сварки нерви ще й схудла за три місяці на 25 кг . Постійно на нервах , йому така жінка не підходить , шукає заміну щоб була постійно усміхнена і завжди готова його погладити та пожаліти .
МатюкачкаДа конечно.)![]()
Не знаю навіть якщо чесно . Останній раз бачила його зарплату як була на останньому місяці вагітності і заставила піти скупити сумки в роддом . І то там була тільки частина зп. 6000Сколько денег в семью приносит такое чудо чудесное??
ровно столько сколько должен зарабатывать мужчинаСколько денег в семью приносит такое чудо чудесное??
Реалистка.Матюкачка

ТакДитині менше ніж 1 рік?
Озвучьте эту сумму)))ровно столько сколько должен зарабатывать мужчина