МФО на 100 тис только тело.

Ой, ну вы уже не перегибайте...)
Да конечно.)
FB_IMG_1622956742085.webp

Дякую вам за такі хороші слова , і я дуже надіюсь що всі хто у таких ситуаціях скоро вилізе з того і буде згадувати це як страшний сон . На рахунок пересорту мого кругу спілкування , я вже це розпочала . Дитина зараз для мене це промінчик який гріє та заспокоює . ?

Тому жінки все частіше розуміють шо впринципі мужика не дуже то і треба під боком ?. Особливо які самі вигрібаються з такого !

Буду теперь внимательно все изучать. Спасибо !)
Ага....тільки коли треба підтримка дружини все так класно вдома......все радує....як тільки жінка говоре Мені потрібна допомога твоя ....все...де і чоловік...одні пятки до друзів пошльопали пиво пить.....

Ага....тільки коли треба підтримка дружини все так класно вдома......все радує....як тільки жінка говоре Мені потрібна допомога твоя ....все...де і чоловік...одні пятки до друзів пошльопали пиво пить.....
Ви прям графу з мого життя написали?
через ці сварки нерви ще й схудла за три місяці на 25 кг . Постійно на нервах , йому така жінка не підходить , шукає заміну щоб була постійно усміхнена і завжди готова його погладити та пожаліти .

Ви прям графу з мого життя написали?
через ці сварки нерви ще й схудла за три місяці на 25 кг . Постійно на нервах , йому така жінка не підходить , шукає заміну щоб була постійно усміхнена і завжди готова його погладити та пожаліти .
Сколько денег в семью приносит такое чудо чудесное??

Сколько денег в семью приносит такое чудо чудесное??
Не знаю навіть якщо чесно . Останній раз бачила його зарплату як була на останньому місяці вагітності і заставила піти скупити сумки в роддом . І то там була тільки частина зп. 6000

Олександра Кая, якщо мені не зраджує пам'ять, то вам розлучитись не вийде, доки дитині не виповниться 1 рік

Назад
Угорі