- Дописи
- 37488
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96294
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Понятно. А в Киев не приезжали к Вам?Хмельницький
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Понятно. А в Киев не приезжали к Вам?Хмельницький
Наступного не буде бо закрила його.приїхали - поїхали - життя продовжується. в наступний раз викликати поліцію і написати заяву що вимагають гроші і погрожують
Аааа, ну это правильно безусловно)Наступного не буде бо закрила його.
Ні бо живу в хмельницькомуПонятно. А в Киев не приезжали к Вам?
странно. Тогда зачем Вы сейчас в Киеве?Ні бо живу в хмельницькому
Так но коли закривала то кричала що напише заяву в поліцію про шахрайство. Короче контора ще таАааа, ну это правильно безусловно)
Я не в Києві. З чого ви взяли що в Києві?приехали мифические звонари, напугали, устроили ужас, но больше не приедут, я им оплатила.
Ничего нового.
Расходимся.
странно. Тогда зачем Вы сейчас в Киеве?
Правильно. Пишите.Так но коли закривала то кричала що напише заяву в поліцію про шахрайство. Короче контора ще та
Курсы экстрасенсов прохожу уже 4й год.Я не в Києві. З чого ви взяли що в Києві?
Щось погано ви їх проходете.Правильно. Пишите.
Курсы экстрасенсов прохожу уже 4й год.
Да что Вы говоритеЩось погано ви їх проходете.

кто кричал ?бабушка ?Так но коли закривала то кричала що напише заяву в поліцію про шахрайство. Короче контора ще та
Мені завжди цікаво,чому приїздять у віддалені міста,тратяться на дорогу,коли в Києві більшість офісів,і затрати мінімальні.Дочекаюсь я уже хоч одного їздуна,хочу побачити цей образ мужності???Хмельницький
То ви погано мєтодічку вивчили?Щось погано ви їх проходете.
Чомусь я вам не вірю?Ну на рахунок фантазера це не так бо сусіди чули як вона волала що 60 тис вина їм
Что так и называются "Микрокредит"?Доброго времени суток. Кто сталкивался с этой компанией, как они работают после задолженности?
Позвонили и представились работниками с микрокредит. С 2000 хотят 8000.Что так и называются "Микрокредит"?
Ну, не берите трубку. Пусть хотят. Они реально вроде как тихие. Позвонят, попишут чуть-чуть и отстанут. Особо никого не кошмарят, вроде как. Ну, вы, контактные и может быть кого еще, но не слышала. Там либо тело предложат, либо - хз. Скорей всего, продадут такой же тихой шараге. Вот те могут тихо-тихо ИНН попробовать влепить. Но мы же умные, мы смотрим в реестрах.Позвонили и представились работниками с микрокредит. С 2000 хотят 8000.
ситуацияКто сталкивался с этой компанией, как они работают после задолженности?
да. тов микрокредит, 37422865Что так и называются "Микрокредит"?
Я їх маю більше 2р.Доброго времени суток. Кто сталкивался с этой компанией, как они работают после задолженности?