МФО "Микрокредит". Оформить займ в Украине. Отзывы

• Автор теми Автор теми Карелия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 194
  • Перегляди Перегляди 17K
Повезло вам . До мене додому через тиждень прострочених приїхали . Це був жах .
Так-так-так, кто к кому приехал и какой ужас устроили?
:попкорн:
1632684404817.webp

они отображаются в убки?

пытались вешать, но вроде как не имел с ними дела и в убки пусто

В мене вони є.Не приїздять.Можливо ви запрошували?
Ага і з хлібом солью чекала. Взагалі була шокована. Була на роботі зателефонувала бабушка і каже тут приїхали до тебе за кредит. Ну ви розумієте що вони наговорили бабі які 72 роки. Брала в них 2000 тис а її сказали що 60000. Що я слухала потом в дома аж вспоминати не хочу
наверно "свинная кровь"
Ну зустріла їх бабушка 72 роки я була на роботі. Самі розумієте наговорили цілковиту брехню
Довго ще слухала за них

Ага і з хлібом солью чекала. Взагалі була шокована. Була на роботі зателефонувала бабушка і каже тут приїхали до тебе за кредит. Ну ви розумієте що вони наговорили бабі які 72 роки. Брала в них 2000 тис а її сказали що 60000. Що я слухала потом в дома аж вспоминати не хочу
Не уявляю.Так як за 1р.і 7 міс.ніхто не приїхав.Напевно є критерії,по яких вони обирають до кого їхати а до кого ні.А в нас що не новачок,так приїздили.

Не уявляю.Так як за 1р.і 7 міс.ніхто не приїхав.Напевно є критерії,по яких вони обирають до кого їхати а до кого ні.А в нас що не новачок,так приїздили.
Незнаю чого приїхали маю ще МФО і прострочка велика і 000 а тут тиждень і приїхали. Сама досі шокована. Можливо того що в 10 хв від їхнього офісу живу

может быть... некоторые черти с разветвлённой сетью отделений иногда ездят да... по этим пока не было инфы, и вот
Можливо. В мене в мами 75 ти кредиту в банку і за 4 роки ще ніхто не приїхав а тут за 2000 приїхали

І найцікавіше, що завжди є бабушка, якій за 70)

приїхали - поїхали - життя продовжується. в наступний раз викликати поліцію і написати заяву що вимагають гроші і погрожують

Назад
Угорі