МФО Е-ГРОШІ

• Автор теми Автор теми Людмила
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 766
  • Перегляди Перегляди 54K
Вчора смс По займу начислена пеня. Итого к оплате 17120.60 грн.
Сьогодни смс По займу начислена пеня. Итого к оплате 20865.25 грн.прийшли.сума крута а тило 3500 и лдна ролоннация на 3200.коли вони подають в суд?

Вчора смс По займу начислена пеня. Итого к оплате 17120.60 грн.
Сьогодни смс По займу начислена пеня. Итого к оплате 20865.25 грн.прийшли.сума крута а тило 3500 и лдна ролоннация на 3200.коли вони подають в суд?
Простроска 1м

Доброго дня цей номер постійно звонить родичам 0800300330 звідки вони беруть номера родичів?

Доброго дня цей номер постійно звонить родичам 0800300330 звідки вони беруть номера родичів?
В мене мами звонив мтс.а сама в шоци де вони их беруть.в мами кредит тильки в таксомбанку

Ланка, месяца два просрочки , мне раза 5-6 звонили и больше никому. С 6 тысяч уже 40+, они подают в суд, когда и через. Сколько незнаю, 3-4 месяца просрочки минимум

В кого що на сьогодні з є -гроші?В мене 8 день просрочка нарахували 7200 тіло 3600 робила 1 раз пролонгацію.Планувпла його проплатити проте попала лікарню і грошей вже немає проплатити.Просила договір вислати відмовляються.Не знаю що зними робити.

jkate, офіційно потрібно надсилати запит щоб вислали, нехай доказують. В мене 5 день то вже 7500, тіло 4000

у меня с 2000 уже 8870 за месяц.... на запрос пока что не ответили, но каждый день смс и пытаются снять с карты, но карты нет.... удалила

machaparf, я карту перевипустила. Смс кожну годину, на емейл не заходила но напевно листи приходять. Як ви протримались вже стільки часу?

В кого що на сьогодні з є -гроші?В мене 8 день просрочка нарахували 7200 тіло 3600 робила 1 раз пролонгацію.Планувпла його проплатити проте попала лікарню і грошей вже немає проплатити.Просила договір вислати відмовляються.Не знаю що зними робити.
В мене мисяц з 3500 уже 20900

machaparf, я карту перевипустила. Смс кожну годину, на емейл не заходила но напевно листи приходять. Як ви протримались вже стільки часу?
писем, как раз от них не получала, да и на емейл не пишут.... на звонки не отвечаю.... думаю, родным звонили, но я просила изначально не отвечать, сестра отвечает, они или не они не знаю, их много, а я одна.... попросила меня не информировать, так как мне это не интересно.... я никому ничего не должна, если у них другое мнение, вывод один - встреча в суде.... как я раньше писала, на запрос не ответили пока что, может еще рано, отправляла где то 15 марта... подождем, посмотрим, что ответят, если ответят вообще.... вот так и держусь!!!! иногда накрывает, но стараюсь быстро взять себя в руки, так как если решила бороться, буду бороться до конца, если даже трудно

У меня тело 6000уже 17000
А сьогодни ще й смс не прислали ?цiкаво одноко

@Ланка, І як вони ведуть себе за цей час?
Не знаю чи звонять бо трубки не беру.шлють смм про борг але сьогодни немае смс

Я незнаю 6 числа було 18500 7 уже 20900 маразм.тилот3500 и пролонгация одна на 3200
Гонять собі...В мене за 1.5місяця з 2тис намалювали 9000...Знаб, що люблять суд, от тільки тоді буду віддавати!!! І краще дам заробити нормальному адвокату ніж платити ім ці суми!!!

Назад
Угорі