в мене з ними можна сказати "добре". ми перейшли у наступ)
сьогодні мені написав на вайбер дениска олександрович з євроколект. був різко але ввічливо мною посланий у всі місця які він заслуговує, з уточненням того де і ким (на трасі) працює його матуся, і того, куди йому треба засунути мій "договір".
дениска дуже порвався, почав писати погрози російською і з купою помилок, далі видалив акаунт вайбер ¯\_(ツ)_/¯
намагався мені додзвонитися разів 10, вхідні заблоковані, додзвонився до мами. Так як тріщина від вайберу ще була широко відкрита, дениска почав одразу з образ і погроз
але ми таке вже проходили, а Мама у мене рейджбейтер від природи). через 20 хвилин розмови дениска не витримав і кинув трубку. Але мама передзвонила їм, попросила на лінії підключити його. дениска витримав ще 4 хвилини дзвінка і з сумним тоном відключився
приблизно через годину мені подзвонив інший тіп (не пам'ятаю імені). я спитав "куди дівся денис?" каже що змінили вашого експерта. після того як я його уже вокально послав і скинув слухавку, він уже подзвонив мамі.
після 15 хвилин нескінченного циклу повторювання питань, приколів і ескалюючих відповідей на образи, він почав погрожувати що "зараз відключиться і заблокує її номер (!!) і все" (лол та будь ласка). зрештою і його закібербулили, і він кинув слухавку
зараз мама опрацьовує уже третього представника, і дуже успішно. плануємо повторювати поки вона не почне їм усім снитися і вони просто видалять номери)
UPD. Мама звітує що третього лoxа вдалося утримувати майже півгодини. Він відключився. Біти перестали дзвонити, а наші дзвінки на всі їх номера - автоматично скидаються
БРАВО МАМА