МФО BitCapital

Яке протермінування у вас ? Що робили ?
Є старий добрий анекдот.
"Дайте мені папір....
На...який.....віщо?
Книгу буду писати
Навіщо?
Бо не маю чого читати!"
Постає запитання,на який біс...Якщо не має можливості,а головне доцільності (за умови,що коштів не має взагалі) з ними спілкуватися?

375 сторінок присвячено.... мутоті, там де дійсно кошти сягнути з боржника НЕ МОЖЛИВО! Створюють якісь гільдії,асоціації,спільноти.... Краще місцевою "бандотою" займатися вчасно, поки ще справа до суду не дійшла...

Останнє редагування:
Будні, вихідні, ранок, ніч. У них є настрій завжди ☠️
Хз. Про меня чёт забыли, но я игнорил их жёстко, общался с ними на их языке, родные тоже стали их за русским военным кораблём. Прошло месяцев 8 и они успокоились:)
Не звонят вообще, пишут бред про закройте со скидкой, но это просто спам. Это они по началу активные, если им показать что ты "сложный клиент ' то они биться бороться перестанут, угрожали и выездной группой и чем только не угрожали:) но они забивают на тебя, если понимают что их методы не работают, возможно опять появятся когда-то, но такое

Чим менше людей буде на них вестися, тим скоріше вони припинять свою діяльність. Біткепітал, кріпсі, і тепер лігхт кредо, це солянка МФОшок які перед війною закрилися і просто пішли в підпілля.

Всім привіт, хто в цьому місяці мав протермінування 20-40 днів, як зараз біти себе поводять? Притихли чи як раніше? Бо кріпсі особливо нічого не змінилось

Всім привіт, хто в цьому місяці мав протермінування 20-40 днів, як зараз біти себе поводять? Притихли чи як раніше? Бо кріпсі особливо нічого не змінилось
У мене в бітах протермінування трохи більше 40 днів, поки лише смс надходять. Але говорять, що у багатьох треш починається на 50й день протермінування.

У мене в бітах протермінування трохи більше 40 днів, поки лише смс надходять. Але говорять, що у багатьох треш починається на 50й день протермінування.
Может начаться трев в любой день
Какое тело?

В мене 2,5 місяця . Написали, що готові закрити 1,25 тіла до кінця місяця.
Поки ні кого не турбували.
Напевно заплачу...

В мене 2,5 місяця . Написали, що готові закрити 1,25 тіла до кінця місяця.
Поки ні кого не турбували.
Напевно заплачу...
увидимся тогда тут через два месяца.. когда они новый кредит на вас состряпают :)

Сьогодні 21 день протермінування, тіло 350, нарахували 1200
Дзвонила зранку їхній менеджер, намагалася давити і погрожувати , і каже що завтра перейшла справа у відділ примусового стягнення , це завтра почнуться колажі ? І як із ними домовитися ?

Сьогодні 21 день протермінування, тіло 350, нарахували 1200
Дзвонила зранку їхній менеджер, намагалася давити і погрожувати , і каже що завтра перейшла справа у відділ примусового стягнення , це завтра почнуться колажі ? І як із ними домовитися ?
игнор игнор онли игнор... на звонки не отвечать на письма тоже.. ваще забудьте о них.. возвращать не имеет смысла ибо лицензии они не имеют и максимум могут звонить угрожать и тд.. возврат не вариант ибо через пару месяцев могут снова взять на вас кредит и потом требовать его вернуть даже если вы его не брали...

Ваша справа готується для передачі у відділ примусового стягнення цифрових активів, де з Вами будуть працювати як з проблемним клієнтом, буде долучене більше коло оточення, згідно пункту договору 4.1.1.5, паралельно також готуються листи, за місцем Вашого проживання та адресою проживання з надписом "УВАГА БОРЖНИК".
За Вами фіксуємо ухилення від оплати та порушення 525 та 530 статей ЦКУ

Ось таке сьогодні надіслали і моє фото з паспортом, подзвонили близькому оточенню. Як з ними бути? Чи варто з ними виходити на зв'язок?

Ваша справа готується для передачі у відділ примусового стягнення цифрових активів, де з Вами будуть працювати як з проблемним клієнтом, буде долучене більше коло оточення, згідно пункту договору 4.1.1.5, паралельно також готуються листи, за місцем Вашого проживання та адресою проживання з надписом "УВАГА БОРЖНИК".

Ось таке сьогодні надіслали і моє фото з паспортом, подзвонили близькому оточенню. Як з ними бути? Чи варто з ними виходити на зв'язок?
У вас який день протермінування?

увидимся тогда тут через два месяца.. когда они новый кредит на вас состряпают :)
так а цього якось можна уникнути?
чи це так - комусь "повезе", а хтось проскочить. Бо кабінет в них не видаляється

так а цього якось можна уникнути?
чи це так - комусь "повезе", а хтось проскочить. Бо кабінет в них не видаляється
кушать всем хочется. они не исключение.. а тут у них на руках ваши данные. свой кабинет. они могут нарисовать любую сумму а вы как бесплатная рабочая сила им все оплатите лишь бы они не мучали ваше окружение и вас.. но по сути своей просто говорите своему окружению.. смените номер телефона и сами смените и всьо.... биты не смогут никак узнать ваш новый номер.. если конечно не контрактный возьмете.. хотя и тут 50/50 но все жтаки...

если охото нервы свои потратить.. как говориться велком.. но ничего кроме оскорбления.. нервов... желание вам и вашим близкам скорейшей смерти и угроз вы не услышите... поэтому если не хотите получить порцию отборнейшего негатива... лучше не надо...

кушать всем хочется. они не исключение.. а тут у них на руках ваши данные. свой кабинет. они могут нарисовать любую сумму а вы как бесплатная рабочая сила им все оплатите лишь бы они не мучали ваше окружение и вас.. но по сути своей просто говорите своему окружению.. смените номер телефона и сами смените и всьо.... биты не смогут никак узнать ваш новый номер.. если конечно не контрактный возьмете.. хотя и тут 50/50 но все жтаки...

если охото нервы свои потратить.. как говориться велком.. но ничего кроме оскорбления.. нервов... желание вам и вашим близкам скорейшей смерти и угроз вы не услышите... поэтому если не хотите получить порцию отборнейшего негатива... лучше не надо...
Максимальний ігнор самий дієвий метод. І тре ба ще щоб оточення ігнорило. Інакше годуватимете цих шахраїв ще довго. Приблизно три місяці потерпіти і все пройде, головне не зациклюватися на них.

Назад
Угорі