МФО BitCapital

От хочу матюкатися. Я сама пройшла такий терор, в мене було більше 30 шараг. Цих не було і слава Богу. Просила його ніколи не бери ніде, особливо в цих. Взяв, скрив,ще й в цих.

Останнє редагування:
Написав йому менеджер а потів почався терор
Ну мені близькі написали тільки , і зателефонували взагалі дочці подруги мами , яку я бачив один раз коли мені будет 15 років ( зараз 26)

От хочу матюкатися. Я сама пройшла такий терор, в мене було більше 30 шарах. Цих не було і слава Богу. Просила його ніколи не бери ніде, особливо в цих. Взяв *****, скрив ще й в цих.
У вас сьогодні перший день терору , чи вже деякий час продовжується?

А чому не говорить? Гордий, соромно чи брехло?
Соромно і брехло

Ну мені близькі написали тільки , і зателефонували взагалі дочці подруги мами , яку я бачив один раз коли мені будет 15 років ( зараз 26)

У вас сьогодні перший день терору , чи вже деякий час продовжується?
Перший день а скільки ще буде невідомо

Сказали що мій син буде без голови😬 а до чого мій син якщо він взагалі не його син🤪

Соромно і брехло

Ну по відгукам з сайту цього , все індивідуально , может бути один день і далі просто тиша , может цілий тиждень бути , можливо залежить від того як хто відповідає , якщо після першого дня від вас тиша , то логічно допустити , що вони підуть терорити інших , хто піддається паніці і починає з ними вести діалог , будуть давити далі .

Соромно і брехло

Сказали що мій син буде без голови😬 а до чого мій син якщо він взагалі не його син🤪
Це вони писали , чи говорили таке ?

К НГ предлагали 2 тела, сегодня пришло "уникніть зустрічі із сусідами, закрийте кредит" , как обычно проигнорировал и удалил, живём дальше, забываем об этом займе)

К НГ предлагали 2 тела, сегодня пришло "уникніть зустрічі із сусідами, закрийте кредит" , как обычно проигнорировал и удалил, живём дальше, забываем об этом займе)
Я просто не розумію чоловіка! Знаючи як я перенесла все це важко. Як закривала за тіло і інколи з останніх грошей. Як важко було мені морально перенести всі ці колажі і дзвінки колишньому чоловіку. Взяти і влізти самому в це гімно.

Я просто не розумію чоловіка! Знаючи як я перенесла все це важко. Як закривала за тіло і інколи з останніх грошей. Як важко було мені морально перенести всі ці колажі і дзвінки колишньому чоловіку. Взяти і влізти самому в це гімно.
Ну дивлячись яка причина, на що потрібні були кошти🤷

Та ще і біти. Я як за них тут читала, думала добре що в мене їх ніколи не було. І йому за них не раз розповідала. Він знає що я читаю форум. В мене залишився один майкредіт які продали новеньким деалам. Зараз кажу йому, ти ж знаєш що ці і мертвого дістануть? Я ж говорила! Навіщо? А для чого брав, то вже і не питаю…

Ну дивлячись яка причина, на що потрібні були кошти🤷
Правди не скаже!

Можливо, хтось стикався з цим Максимом Вікторовичем? Протермінування 19 днів. Боюсь йому щось писати. Тіло 250 USD. Вже хочуть 700.

Вкладення

• IMG_1435.webp
    IMG_1435.webp
    138.7 Кб · Перегляди: 123
  • IMG_1434.webp
    IMG_1434.webp
    36.8 Кб · Перегляди: 132
Можливо, хтось стикався з цим Максимом Вікторовичем? Протермінування 19 днів. Боюсь йому щось писати. Тіло 250 USD. Вже хочуть 700.
Можливо так прощупують , як будете реагувати , обзвін вже був ?

Останнє редагування:
О, так этот же петух мне маячил в начале просрочки, я не согласился с его предложениями, и понеслась пи*да по почкам, обзвоны, картинки, смски, ну и тут у них не получилось продавить, игнорю дальше)

У вас є кошти? Тоді пишете, немає — тоді чого боятися?

Та ще і біти. Я як за них тут читала, думала добре що в мене їх ніколи не було. І йому за них не раз розповідала. Він знає що я читаю форум. В мене залишився один майкредіт які продали новеньким деалам. Зараз кажу йому, ти ж знаєш що ці і мертвого дістануть? Я ж говорила! Навіщо? А для чого брав, то вже і не питаю…

Правди не скаже!
Я звісно не знаю Вашої ситуації, але зі сторони виглядає трохи дивно, що Ви очікували від нього якось розуміння, в той час як він вочевидь від Вас на розуміння не розраховує, якщо не розповідає... Ну і дорослий самостійний чоловік якби має право робити, що вважає за потрібне без осуду.

Короче, рекомендація для всіх хто має криптопозики. Просто забийте болт на них. Да будуть про дзвони, колажі і тому подібне, але це тимчасово. Я також себе чуть не довів через них. А зараз оглядаючись назад, розумію що те все х*рня. Відносин родичів, друзів та колег до мене вони не змінили. Всі все зрозуміли. Поміняв сімку і закрив Соц мережі. І забув про них. Ви себе психологічно накручуєте більше, чим ситуація є насправді.

Я звісно не знаю Вашої ситуації, але зі сторони виглядає трохи дивно, що Ви очікували від нього якось розуміння, в той час як він вочевидь від Вас на розуміння не розраховує, якщо не розповідає... Ну і дорослий самостійний чоловік якби має право робити, що вважає за потрібне без осуду.
У меня есть некое личное понимание, что это может быть, ну это чисто мое субъективное мнение, что тут может замешана лудомания, ибо я сам такой же, и брал там, где не в коем случае нельзя было брать, возможно я ошибаюсь конечно с выводом.

Правди не скаже!
Мій теж продали деалам
Як себе поводять із вами, підкажете?

Назад
Угорі