МФО BitCapital

А после 50 дня жёсткач начинается и можно за 1,5 договариваться?)
Я бы не спешила договариваться. Такие сговорчивые как вы, идеальные жертвы для будущих левых кредитов. Та и 1,5 может им показаться маловато

Доброго дня,єдина боротьба с данною конторою це повідомлення банку про шахрайський рахунок на який потрібно сплатити цим покидькам.Натискаючи сплатити карткою там надається номер,у своєму додатку банку диветесь якому банку належить рахунок,та на його чат підтримки залишаєте заяву.Коли люди що надають свої картки будуть отримувати обмеження то їх кількість буде зменшуватися і діяльність цим конторам хочаб трошки буде ускладнена.

Доброго дня,єдина боротьба с данною конторою це повідомлення банку про шахрайський рахунок на який потрібно сплатити цим покидькам.Натискаючи сплатити карткою там надається номер,у своєму додатку банку диветесь якому банку належить рахунок,та на його чат підтримки залишаєте заяву.Коли люди що надають свої картки будуть отримувати обмеження то їх кількість буде зменшуватися і діяльність цим конторам хочаб трошки буде ускладнена.
Тогда номер карты нужно публично сообщить, чтобы все могли пожаловаться на него.

В мене мій банк декілька разів не пропускав платіж, бо номер картки у них значився як шахрайський.
Я так і писала в підтримку бітів: "Мій банк говорить, що ви шахраї, я боюся вм платити"))))
Ну і починалися довгі розповіді про партнерів і т.д., і що краще на гаманець, а не карткою

Також одне є питання чому номінального директора цієї контори досі не притягнули до кримінальної відповідальності

В мене мій банк декілька разів не пропускав платіж, бо номер картки у них значився як шахрайський.
Я так і писала в підтримку бітів: "Мій банк говорить, що ви шахраї, я боюся вм платити"))))
Ну і починалися довгі розповіді про партнерів і т.д., і що краще на гаманець, а не карткою
Це зрозуміло що вони будуть давити.Але також якщо це гаманець з ним можно робити аналогічну історію залишивши скарги на біржах.Чим більше буде скарг тим складніше їм буде працювати та можливо з часом наша держава зверне на це увагу.

Також одне є питання чому номінального директора цієї контори досі не притягнули до кримінальної відповідальності
Бо він лондонський сер, їх не можна
Це зрозуміло що вони будуть давити.Але також якщо це гаманець з ним можно робити аналогічну історію залишивши скарги на біржах.Чим більше буде скарг тим складніше їм буде працювати
Так, хоча б маленьку, але шкоду цим гаденишам зробити.
та можливо з часом наша держава зверне на це увагу.
А ось тут навряд чи.
Взагалі, хто і навіщо їм ще платить? Ну взяв у цих, ну так, помилка, не треба було, так потрібно виправляти.

Ні там вказаний ще директор який є громадянином України.А власник згоден що зареєстрований у Великобританії та хіба наші правоохоронці не можуть вийти на своїх колег тому що це попахує міжнародними фінансовими махінаціям

Чую попахивает новой спилкой заёмщиков битов
"не первый год терроризируют" - это что то новенькое, терпеливые они, однако)))

Чую попахивает новой спилкой заёмщиков битов
"не первый год терроризируют" - это что то новенькое, терпеливые они, однако)))
Ну сьогодні вже мінус два карткових рахунку у Укргазбанк.А тепер уявіть кількість якщо кожен хто з ними зтикнувся буде подавати скарги.І так кожен може кожного дня гасити карткові рахунки

Ну сьогодні вже мінус два карткових рахунку у Укргазбанк.А тепер уявіть кількість якщо кожен хто з ними зтикнувся буде подавати скарги.І так кожен може кожного дня гасити карткові рахунки
ваууу

я ничерта не понял про счета
шо за новая мета?

Там при оплаті можна за гримні сплатити, от люди пишуть скарги на ті карти і їх блокують)
омагад.... дропа закрили звідки кошти автоматично і моментально переправляються в крипту))))))))))))))))))))
дієво аж *****ц

А запал, запал то какой был
пол ляма, семсот тыш МАРАЛЬНЫЙ УЩЕРБ (кудахт)
крик ор и обижашки на скептическое отношение
а в итоге, как и ожидалось - пук среньк и ничешуя
видимо, и деньги нашла и оплатила и забыла наша "адвокатесса"

Назад
Угорі