МФО BitCapital

Ну як такої просрочки немає бо я двічі брав і двічі вчасно закривав. Востаннє закрив у вересні. А вже у березні вони з'явилися нізвідки і сказали що я взяв у них 1000usdt. Повертати я їх не збираюся. Кошмарили мене та родину десь до початку червня. І зараз вже майже як 2 тижні мовчать.
Тому я їх і не закриваю😆

Подучила сообщения час от них на Вайбер (скри моего фото Вайбера)но в Вайбере в настройках тех котнактов которых у меня нет фото ре видно
Как они смогли это сделать?

всі групи по області були завалені розшуков парочки дівчат. КОмпанія біт кепітал шукає ухилянта. Віддай майно компанії.
це біти вже приїхали??)

всі групи по області були завалені розшуков парочки дівчат. КОмпанія біт кепітал шукає ухилянта. Віддай майно компанії.
це біти вже приїхали??)
ого моя область) гарнітурні біточки крім писюльок в інтернеті та дзвінків нічого не можуть( вже все більше людей які , маючи позЫку, просто забивають на їх і принципово не повертають.
А в новинах ,я думаю , це мамині бандіти які тепер благополучно їдуть на тюрячку, земля бетоном півникам:hi:

Доброго дня Всім,
Я вже в лісі була, дзвонили з підміною номера до рідних казали що вивезли мене і щоб вони оплатили їм 🤣, фото з паспортом відсилали, розсилали що я дала згоду на стягнення з них заборгованості, подрузі погрожували що вивезуть на трасу і буде відпрацьовувати мій борг. Так як я завжди оплачую все, але їм принципово ні цента нехай рахують як морально збиток, дуже повезло що знайомі та рідні це прийняли як жарт і тягнуть з них прикол.

Останнє редагування:
Може хтось знає де їх офіс?))) дуже хотілось би привіт сказати )

Screenshot_2025-06-30-00-27-05-441_com.google.android.apps.maps-edit.webp

На сайте Опендатабот указано, что ранее, до переименования Днепропетровска в Днепр, адрес был 49000, Дніпропетровська обл., місто Дніпропетровськ, Бабушкінський район, ВУЛИЦЯ ЛЕНІНА, будинок 30. Этот адрес больше не актуален.

Короче мигрируют, но думаю где-то рядом сидят с е-гроши

Останнє редагування:
На сайте Опендатабот указано, что ранее, до переименования Днепропетровска в Днепр, адрес был 49000, Дніпропетровська обл., місто Дніпропетровськ, Бабушкінський район, ВУЛИЦЯ ЛЕНІНА, будинок 30. Этот адрес больше не актуален.

Короче мигрируют, но думаю где-то рядом сидят с е-гроши
Яке відношення має ПАТ «ЗНВКІФ „БІТ КАПІТАЛ“» до компанії CRYPTO CAPITAL LIMITED?

Останнє редагування:
в любом случае они в Днепре
Они точно в Днепре - в центре города.где именно никто не знает. Но можно по другому узнать...
Нужно посмотреть вакансию на ворк.юа и позвонить менеджеру по подбору персонала - менеджер пригласит на собеседование)))) вот как раз и можно зайти к ним в гости...

Они точно в Днепре - в центре города.где именно никто не знает. Но можно по другому узнать...
Нужно посмотреть вакансию на ворк.юа и позвонить менеджеру по подбору персонала - менеджер пригласит на собеседование)))) вот как раз и можно зайти к ним в гости...
колись бачив , що в них дистанціна «робота»

Вбейте Вакансия Бит кепитал Днепр - и будет у Вас их адрес)

А вот и Ольга)

Вкладення

• Screenshot_2025-06-30-22-31-00-268_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-30-22-31-00-268_com.android.chrome.webp
    71.1 Кб · Перегляди: 172
А якщо написати в поліцію Лондона, щоб перевірили діяльність роботи бітів? Можливо там швидше зреагують

Назад
Угорі