МФО BitCapital

Доброго дня, скажіть будь ласка, чи оформляли ви реструктуризацію боргу, завтра перший день протер мінування, менеджер сказав що можна буде оформити, але деталі тільки після початку терміну, чи вигідно взагалі це?

Завтра буде вже +штраф і вони тіло+процент+штраф випишуть,тоді на реструктуризацію можуть піти ))))

Завтра буде вже +штраф і вони тіло+процент+штраф випишуть,тоді на реструктуризацію можуть піти ))))
там буде 531 доллар до реструктуризації, оформляв вже пролонгацію за 49, тіло 300, не хочу далі проплачувати ті пролонгації, бо не впевнений що найду гроші так швидко, терору теж не хочеться, але дуже мало інформації по реструктуризації, тому цікаво у кого який з цим досвід

Доброго дня, скажіть будь ласка, чи оформляли ви реструктуризацію боргу, завтра перший день протер мінування, менеджер сказав що можна буде оформити, але деталі тільки після початку терміну, чи вигідно взагалі це?
нет. 10 дней в районе 150 usdt и если вам будут свистеть, что этой суммой закроете часть долга - не верьте. Просто тупо выкинете деньги

нет. 10 дней в районе 150 usdt и если вам будут свистеть, что этой суммой закроете часть долга - не верьте. Просто тупо выкинете деньги
так це пролонгація, а я про розбиття боргу на платежі

_Ярослав_, ви розпитайте чи штрафу не буде після протермінцвання до цієї суми ?
не питав, зараз напишу

там надо смотреть какой вам процент насчитают, ждите пока обрадуют
то краще мабуть пролонгацію за 59 оформити і пошукати гроші на закриття? щоб ящик пандори не відкривати

не питав, зараз напишу

то краще мабуть пролонгацію за 59 оформити і пошукати гроші на закриття? щоб ящик пандори не відкривати
они по любому насчитают. Но то что оплатите не гарантия спокойствия. Знакомая оплатила кредит, получила гарантийку, заблокировала кабинет и все равно месяцев через 5-6 ей звонят и говорят вы взяли 1000 usdt гоните бабки с %. И не докажите, что не брали. Говорят все равно заплатишь, мы достанем всех

они по любому насчитают. Но то что оплатите не гарантия спокойствия. Знакомая оплатила кредит, получила гарантийку, заблокировала кабинет и все равно месяцев через 5-6 ей звонят и говорят вы взяли 1000 usdt гоните бабки с %. И не докажите, что не брали. Говорят все равно заплатишь, мы достанем всех
ну в такому випадку я би вже не платив, забив би
_Ярослав_, ну тут 2 варіанти,повний ігнор +терор або закривати до протермінування ,щоб штраф не влупили)))
окей, дякую попробую тоді пролонгувати, та закрити за цей тиждень

А как она заблокировала кабинет?

Та пусть - достают. Все знают их. Никто их бредни слушать не будет - просто в игнор их и все)

Забий на них і забудь. Це звичайні шахраї. Напиши дякую і не спілкуйся більше. Через 3 місяці забудеш за них👌

Забий на них і забудь. Це звичайні шахраї. Напиши дякую і не спілкуйся більше. Через 3 місяці забудеш за них👌
за рідних переживаю, не хотілось би всього цього терору, тому закрию, якби стосувалось тільки мене, то забив би звісно

хоча відсотки набігають, зарплату затримують, якщо вийду на протермінування забуду за них, скажыть будь ласка, чи повністю вони забивають на борг після 3-4-5-6 місяців ігнору?

А как она заблокировала кабинет?

Та пусть - достают. Все знают их. Никто их бредни слушать не будет - просто в игнор их и все)
Это с ее слов. Она мне фото показывала и тут их сообщение вылезло. Вот и разговорились, что и у меня с ними тоже "общение". Но как я понимаю она просила гарантийку и чтобы кабинет заблокировали, говорила, что пробовала и не давало зайти. (Может они уже тогда телефон поменяли так как нашли платежеспособною жертву, или на время прикрыли чтобы отстала). Потом она про них и не вспоминала. А тут звонки начались ей и маме, все их послали куда подальше, сейчас сообщение шлют закрой со скидкой. Там естественно уже никто платить не будет. Жалеет теперь, что вообще первый заплатила

хоча відсотки набігають, зарплату затримують, якщо вийду на протермінування забуду за них, скажыть будь ласка, чи повністю вони забивають на борг після 3-4-5-6 місяців ігнору?
Повністю не забивають, людям і через рік шлють листи щастя. Краще взагалі не спілкуватися з ними, ніде взагалі. Проте готуйтеся до їхнього ідіотизму, пишуть і дзвонять усім кого знайдуть.

Останнє редагування:
_Ярослав_, по можливості закрий їх і будеш спокійний ,бо вони ж ненормальні з оточенням,краще піти з іншою компанією на протерміновануння,але так переживати не будеш!

Сьогодні є штраф?

В мене взагалі оточення не чіпали, мабуть не знайшли, протермінування ще з лютого. Жодного разу не спілкувався з ними. У вайбері присилали моє фото, типу розішлють всим, я проігнорував, на цьому все.

Доброго дня в кого як справи з ними,в тих в кого довго прострочка?Бо в мене походу знову просунулися і смс присилають але з другою назвою

Назад
Угорі