МФО BitCapital

Взял месяц назад у них 1500 баксов ,просто кайф,есть еще такие канторы халявные?
И? Типа кинул?
Эти 1500$ они все равно получат. Но за счёт тех, кто менее устойчив к звонкам и угрозам.

И? Типа кинул?
Эти 1500$ они все равно получат. Но за счёт тех, кто менее устойчив к звонкам и угрозам.
Я предполагаю, что никаких 1500 не было,
Но если вдруг...то думаю они выбьют.
Если они за 300-400 село могут на уши поставить, то за 1500 наверное могут по жёстче.

Все по класиці,бомбер , розсилка всім контактам що вони поручителі , колажі ,погрози. Десь біля 3 місяців
А контакти як вони знайшли?

Все по класиці,бомбер , розсилка всім контактам що вони поручителі , колажі ,погрози. Десь біля 3 місяців
Добрий день.А контакти як вони знайшли?
Чи ви через застосунок оформлювали?

Всім привіт. Дивлюсь по останнім повідомленням ніби вони трохи заспокоїлись. Бо багато хто пише, що не терроризують і ніби повідомлень про них стає менше і менше на форумі. Тому що мене теж терроризували, а останні 2 тижні тиша. Вперша на такий довгий період. Невже заспокоїлись трохи?

Всім привіт. Дивлюсь по останнім повідомленням ніби вони трохи заспокоїлись. Бо багато хто пише, що не терроризують і ніби повідомлень про них стає менше і менше на форумі. Тому що мене теж терроризували, а останні 2 тижні тиша. Вперша на такий довгий період. Невже заспокоїлись трохи?
А у вас скільки просрочка і яке тіло?

А у вас скільки просрочка і яке тіло?
Ну як такої просрочки немає бо я двічі брав і двічі вчасно закривав. Востаннє закрив у вересні. А вже у березні вони з'явилися нізвідки і сказали що я взяв у них 1000usdt. Повертати я їх не збираюся. Кошмарили мене та родину десь до початку червня. І зараз вже майже як 2 тижні мовчать.

Назад
Угорі