МФО BitCapital

Якщо вдасться щось вирішити із ними, поділіться, будь ласка, досвідом. Теж маю переплати в цих удодів

А що за шаблонний текст? Типу що вони не мфо і не повертають?
Ну так само як вони пишуть про ліцензії, яких не існує
І про речі, яких вони не виконають.

Правильно розумію, що у вас прострочка і вони вас кошмарять, і на те, що ви в/с, їм посрати?
Ні, у мене немає боргу перед ними.
Проте хочу повернути пепеплати, а вони цього робити не будуть апріорі

Максимум повісять на мене кредит через якогось дропа і будуть кошмарити.

Ні, у мене немає боргу перед ними.
Проте хочу повернути пепеплати, а вони цього робити не будуть апріорі

Максимум повісять на мене кредит через якогось дропа і будуть кошмарити.
Я б теж хотіла повернути переплати..)) але думаю, що це нереально з ними

Скільки в вас протермінування і чи сильно діставали?
В мене більше 4-х місяців. Через 40 днів протермінування писали у меседжери, скидали фото з розшуком, але я не спілкувався зовсім, жодного разу. Вже місяць шлють смс що можу сплатити тіло частинами. Платити не буду.

В мене більше 4-х місяців. Через 40 днів протермінування писали у меседжери, скидали фото з розшуком, але я не спілкувався зовсім, жодного разу. Вже місяць шлють смс що можу сплатити тіло частинами. Платити не буду.
Мені зараз теж пишуть що розішлють фото оточенню, не відповідаю. От думаю- розішлють чи ні, ще фотка така страшна))

Мені зараз теж пишуть що розішлють фото оточенню, не відповідаю. От думаю- розішлють чи ні, ще фотка така страшна))
В мене взагалі на фото не видно що то я, дуже погана якість😁

Ще будуть писати що надрукують і будуть розклеювати по місту😂

Підписав договір, вже два тижні кошти не перераховують на крипту, було таке в когось?

Передали запит в технічний відділ, кожний раз новий оператор розказує одне і те саме, за 2 тижні не можуть вирішити питання, або ж не хочуть
в них завжди так , щоб щось вирішити треба по сто разів звонити/писати і то не факт , що допоможуть. Дурнику на лінії просто начхати , ще й можуть позЫку повісити просто так.

В мене вони вже 3 місяці. Не спілкувався жодного разу, писали у вайбері погрози, скидали фото з паспортом, що розклеють всюди. Я ігнорив просто і все. Вже місяць тиша, клянчать тіло в смс. Оточення не жалілося. Повертати не буду. Якось так✌️
Добрый вечір.Як зараз у вас з ними???що роблять?

Настюха, як давно у вас протерміновання ?
Всіх ваших обдзвонили та як часто?

Настюха,
В мене більше 4-х місяців. Через 40 днів протермінування писали у меседжери, скидали фото з розшуком, але я не спілкувався зовсім, жодного разу. Вже місяць шлють смс що можу сплатити тіло частинами. Платити не буду.А куди та кому кидали фото ,що розшук??як довго вас терорували?

Останнє редагування:
Взял месяц назад у них 1500 баксов ,просто кайф,есть еще такие канторы халявные?

Назад
Угорі