koskus
Перевірений
- Дописи
- 608
- Реакції
- 545
- Бали
- 323
koskus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Що нарахували вам? якщо знайте звісно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Що нарахували вам? якщо знайте звісно
1350$ наче, щось таке читав. Ну я їм прощаюЩо нарахували вам? якщо знайте звісно
Вірно, хворим потрібно прощати їх дурниці.1350$ наче, щось таке читав. Ну я їм прощаю![]()
До мами телефонує робот із біткепітал каже про мій борг, і поки що на цьому все. Скажіть будь ласка чого далі очікувати?Вірно, хворим потрібно прощати їх дурниці.
СМС вже б/ули, що ви дозволили стягнення з оточення?До мами телефонує робот із біткепітал каже про мій борг, і поки що на цьому все. Скажіть будь ласка чого далі очікувати?
У мене були сьогодні, що буде далі?СМС вже б/ули, що ви дозволили стягнення з оточення?![]()
І мене цікавить ,як можна знайти інформацію що брала у них кредит і закрила !?і ще таке питання цікавить, можливо хтось знає під назвами яких компанії біти перевіряють кредитну історію? я так розумію це при видачі найпершого кредиту, але нічого у дії не змогла знайти
В основому це телефонний терор та погрози, можуть бути колажіСкажіть будь ласка чого далі очікувати
можна у них попросити довідку, але вона по-суті неофіційнаяк можна знайти інформацію що брала у них кредит і закрила
дзвонити будуть,, писати. всім кого знайдутьУ мене були сьогодні, що буде далі?
А телефонувати будуть так як мені, по 20 разів в день?дзвонити будуть,, писати. всім кого знайдуть
НіСМС вже б/ули, що ви дозволили стягнення з оточення?![]()
моїм родичам поставили на продзвін робота, то іноді телефонував по 11 разів за півгодини. тому рекомендую встановити антиспамА телефонувати будуть так як мені, по 20 разів в день?
а мені можливо і телефонували, але в мене заглушення невідомих стоїтьА телефонувати будуть так як мені, по 20 разів в день?
За родичів я не хвилююсь, хвилююсь за інших кому вони відправляли смс, а то не всі зрозуміють що робитимоїм родичам поставили на продзвін робота, то іноді телефонував по 11 разів за півгодини. тому рекомендую встановити антиспам
а мені можливо і телефонували, але в мене заглушення невідомих стоїть
спробуйте пояснити, що це шахраї. якщо не зрозуміють, то це вже їх проблемиЗа родичів я не хвилююсь, хвилююсь за інших кому вони відправляли смс, а то не всі зрозуміють що робити
Вони в моєму випадку навіть в меблеві магазини смс відправилиЗа родичів я не хвилююсь, хвилююсь за інших кому вони відправляли смс, а то не всі зрозуміють що робити
і що вони там пишуть?Вони в моєму випадку навіть в меблеві магазини смс відправили
Ну ви надали доступ до контактів мабуть. Бо я не надавав, то що Єгроші нікому не дзвонили, що біти. Мені лякалки пишуть і все.Вони в моєму випадку навіть в меблеві магазини смс відправили
Стандарт, що я дозволила розпочати з них стягненняі що вони там пишуть?
В тому то й справа, що коли був запит на доступ до контактів я відхилилаНу ви надали доступ до контактів мабуть. Бо я не надавав, то що Єгроші нікому не дзвонили, що біти. Мені лякалки пишуть і все.
а ви собі застосунок встановили?що коли був запит на доступ до контактів я відхилила
Ніа ви собі застосунок встановили?
значить ви добре шифруйтеся)Мені лякалки пишуть і все.
тоді якось знайшли, як то вже інша справа. я думаю, що всі розумні люди розуміють, що з них нічого не стягнуть за борг іншої людини
а яке у вас протермінування?