МФО BitCapital

Слухайте,якщо у Вас вже 91 день протермінування , я так гадаю все найстрашніше вже було, то що Вам втрачати?
можливо людина захотіла карму почистити) але я згодна з вами, так багато їх терпіли, що вже має бути імунітет

знайшла, тема за 18.04.2024, там де пишуть про гроші яких людина не брала, 7ма сторінка, Vlad пише

Bit Capital дзвонять та розсилають смс за гроші яких я не брав. Якось так називається тема повністю
ТОВ ФІНТЕЧ ЛАБ, ЄДРПОУ 41484702, директор Горкун Артем олександрович

це не біти, також лєва контора. Знайшла з його посту таку інформацію. Але якщо у вас такі є, то на них можна написати заяву, що ви таким не давали доступ до убк
1744196186855.webp

Останнє редагування:
В мене батько помер 16 років тому,і інформації про нього в соц мережах взагалі немає

Я таким нажаль не вмію користуватися
Сусіди гірше соцмереж😁
Значить до когось додзвонилися і хтось любʼязно злив про вас деяку інформацію)

Слухайте,якщо у Вас вже 91 день протермінування , я так гадаю все найстрашніше вже було, то що Вам втрачати?
В мене нічого не було,і ніхто нічого не говорив

Сусіди гірше соцмереж😁
Значить до когось додзвонилися і хтось любʼязно злив про вас деяку інформацію)
Не хочуть на 2 платежі,сказав всі і одразу.То хай чекають наступний місяць

можливо людина захотіла карму почистити) але я згодна з вами, так багато їх терпіли, що вже має бути імунітет

ТОВ ФІНТЕЧ ЛАБ, ЄДРПОУ 41484702, директор Горкун Артем олександрович

це не біти, також лєва контора. Знайшла з його посту таку інформацію. Але якщо у вас такі є, то на них можна написати заяву, що ви таким не давали доступ до убкПереглянути вкладення 170369
це колишні "мегагроші", а в 2022-му їм мене форза продала, я їх оплачував за реквізитами по форзі "тіло", потім надіслали довідку про закриття.

В мене нічого не було,і ніхто нічого не говорив

Не хочуть на 2 платежі,сказав всі і одразу.То хай чекають наступний місяць
Ви ж памʼятайте, що якщо ви закриєте, на вас можуть навішати ще один👍

Вони вас є?

Так я читала що вони таке роблять

це колишні "мегагроші", а в 2022-му їм мене форза продала, я їх оплачував за реквізитами по форзі "тіло", потім надіслали довідку про

це колишні "мегагроші", а в 2022-му їм мене форза продала, я їх оплачував за реквізитами по форзі "тіло", потім надіслали довідку про закриття.
деяким людям приходила перевірка в дію від них, коли вони брали бітів. Можете почитати тему, яку людина написала вище, там згадується про це

Чим можна їх трохи притиснути?Каже що йому наплювати те що про них пишуть

То просто ігнорити зараз,а як будуть кошти виходити на зв'язок?
вирішуйте самі. почитайте форум. вони бачать, що задівать вас за живе, тому продовжуть давити. Якщо вам буде пофіг, то значить їх методи на вас не працюють. А так вони бачать вашу реакцію і далі так будуть продовжувати цей терор. У вас є кошти на закриття зараз чи ні?

вирішуйте самі. почитайте форум. вони бачать, що задівать вас за живе, тому продовжуть давити. Якщо вам буде пофіг, то значить їх методи на вас не працюють. А так вони бачать вашу реакцію і далі так будуть продовжувати цей терор. У вас є кошти на закриття зараз чи ні?
Зараз тільки половина.Тоді ігнорю їх до кінця місяця

Зараз тільки половина.Тоді ігнорю їх до кінця місяця
можливо ще зменьшать вам суму. Я їм казала оплачу 2 тіла, не оплачувала, то вони мені погрожували "заряджайте телефон, будемо всім дзвонити". Через два дні зробили реструктуразацію 1.5 тіла) це дуже цікаві та непередбачувані "обосистості"

можливо ще зменьшать вам суму. Я їм казала оплачу 2 тіла, не оплачувала, то вони мені погрожували "заряджайте телефон, будемо всім дзвонити". Через два дні зробили реструктуразацію 1.5 тіла) це дуже цікаві та непередбачувані "обосистості"
Я їй каже що давайте на 2 платежі,не хоче.Можливо мені такий попався,кличе мене на побачення🤣🤣🤣

Вони вас є?

Так я читала що вони таке роблять
Так є, закривати не буду, приблизно 30 днів протермінування. Слали страшні смс, що починають дзвонити оточенню, писали що до 18:00 якщо не оплатю то всьо, на роботі зроблять треш. Пройшло 2 тижні після того, ніхто нічого не говорив, до мене дзвонять, але я з ними не спілкуюся. Шлють тухлі смс зі знижками.

Напевно,я вже сухарі йому готую
Так є, закривати не буду, приблизно 30 днів протермінування. Слали страшні смс, що починають дзвонити оточенню, писали що до 18:00 якщо не оплатю то всьо, на роботі зроблять треш. Пройшло 2 тижні після того, ніхто нічого не говорив, до мене дзвонять, але я з ними не спілкуюся. Шлють тухлі смс зі знижками.

на зону? :vedma:

Велике тіло?

Назад
Угорі