МФО BitCapital

Хотите схемку которую провернул знакомый с этими двумя гигантами?)
Липовый паспорт, липовый код, липовый номер и ПУСТЕЙШИЙ телефон ваще без единого контакта, и оно покатило ахаза
На 2к в целом ******
Сказал месть за меня)))
Як можна зробити ліповий код? Швидше за все, він скористувався чиїмось (можливо має хакерські навики). Я б на вашому місці до нього придивилась, чи не він там суми на вас набрав.

Привіт) Як і казали мене неоминули) Сьогодні смс на вайбер але відразу з пропозицією і відразу з погрозою , типу якшо неоплачу дзвінки до всього колективу і так далі , але пропозиція була заманчива тіло 175 оплатила 300 так як менше непогоджувались , але це з 1200. Також хотіла запитати якщо заблокують кабінет то вони незможуть взяти на мене позику? Бо бачу є такі випадки що далі беруть на людей

І моє фото з паспортом , я було здивована що вона з приват банку
Це все пітверджує. Одна система. Одні господарі. Не здивуюсь, якщо криша і сама верхушка це якийсь політик насправді

Хотите схемку которую провернул знакомый с этими двумя гигантами?)
Липовый паспорт, липовый код, липовый номер и ПУСТЕЙШИЙ телефон ваще без единого контакта, и оно покатило ахаза
На 2к в целом ******
Сказал месть за меня)))
И как, по косарегу раздербанили? Я то только за, но что-то терзают смутные сомнения.
И да, п*ров гигантами сложно назвать.

Тоді ще значить, що ніякий оператор не взявся)
В них таке буває.
Але як почне вже дзвонити, то почнеться, буде дзвони, писати вайбер/тг, і дзвонити оточення
Будуть дзвонити всім,знайдуть геть і родичів зв кордоном. В мене був справжній терор навіть після того як я оплатила.Через 60 днів мені в 20.00 дзвонить такий собі Юрій Михайлович який розмовляє російською мовою і почав погрожути,що і приїдуть і вибють з мене або моїх рідних гроші,навіть не хотів слухати,що я оплатила і маю квитанцію.Писала кругом але ніяких результатів не має.Я домовилась ще на 140 з усіма довідками на перед і тільки тоді закрила.Закривайте їх як найшвидше з усіма іншими можна домовитись і обов'язково зберігайте всі квитанції.

Будуть дзвонити всім,знайдуть геть і родичів зв кордоном. В мене був справжній терор навіть після того як я оплатила.Через 60 днів мені в 20.00 дзвонить такий собі Юрій Михайлович який розмовляє російською мовою і почав погрожути,що і приїдуть і вибють з мене або моїх рідних гроші,навіть не хотів слухати,що я оплатила і маю квитанцію.Писала кругом але ніяких результатів не має.Я домовилась ще на 140 з усіма довідками на перед і тільки тоді закрила.Закривайте їх як найшвидше з усіма іншими можна домовитись і обов'язково зберігайте всі квитанції.
Поки люди будуть повертати борги, яких не брали, вони і на далі будуть вішати не існуючі кредити ☹️

Поки люди будуть повертати борги, яких не брали, вони і на далі будуть вішати не існуючі кредити ☹️
Я вас розумію прекрасно!Як тоді бути коли ні поліція,нбу,кібергполіція не можуть з ними справитись розводять руками....

Я вас розумію прекрасно!Як тоді бути коли ні поліція,нбу,кібергполіція не можуть з ними справитись розводять руками....
Ігнор - найкраще рішення. Все що вони можуть зробити, це лякати по телефону

Стаття на UkrNet

Особенно порадовал абзац:

Компанія працює відповідно до політики відповідального надання позик – без погроз та тиску на клієнтів, тому послуги антиколекторів клієнтам не потрібні.

Стаття на UkrNet

Особенно порадовал абзац:

Компанія працює відповідно до політики відповідального надання позик – без погроз та тиску на клієнтів, тому послуги антиколекторів клієнтам не потрібні.
Весела стаття і відгуки реальні:( це ніби марафон дивитися.

Поки не буде за це покарання на законому рівні - доти і будуть.
Тут справа не в людях, а в системі.
Я більш ніж впевнена, що ці крипто повязані з банками і кришує їх велика криша.

Тому що в них немає ліцензії, вони не можуть подати в суд, НБУ визнала їх діяльність незаконною, деякі домени їх сайтів вже блокували
Ви наївні.
Мова не про "незаконна" це само собою, а от "заборонена" тут ну ніяк.
Нічого з вище перерахованого не робить їх забороненими.
НБУ визнала...і що? Звичайно це більше ніж нічого, можливо це перший крок до чогось більш серйозного. Дай Бог.
Блокування їм до одного місця.
А навіщо їм подавати в суд, якщо всі їм платять? Тих одиниці хто пережив їхній терор.
Я надіюся, що колись їх закриють, але мабуть це буде не скоро.

Ви наївні.
Мова не про "незаконна" це само собою, а от "заборонена" тут ну ніяк.
Нічого з вище перерахованого не робить їх забороненими.
НБУ визнала...і що? Звичайно це більше ніж нічого, можливо це перший крок до чогось більш серйозного. Дай Бог.
Блокування їм до одного місця.
А навіщо їм подавати в суд, якщо всі їм платять? Тих одиниці хто пережив їхній терор.
Я надіюся, що колись їх закриють, але мабуть це буде не скоро.
Навпаки, їх стає ще більше. Он було лише 2 компашки, зараз - 4! І це за короткий проміжок часу. Динаміка невтішна 😏

Навпаки, їх стає ще більше. Он було лише 2 компашки, зараз - 4! І це за короткий проміжок часу. Динаміка невтішна 😏
Так, мені не так давно смс прийшло ще з одною. Трохи здивувався, але 4 -ї ще не бачив

Так, мені не так давно смс прийшло ще з одною. Трохи здивувався, але 4 -ї ще не бачив
Там якась з реєстрацією у Колумбії чи щось. Але то вже не брат/сестра Бітів. МФО потихеньку відкривають свої крипто-портали. Зрозуміли, де можна реально збивати хороші гроші 😏

Там якась з реєстрацією у Колумбії чи щось. Але то вже не брат/сестра Бітів. МФО потихеньку відкривають свої крипто-портали. Зрозуміли, де можна реально збивати хороші гроші 😏

З якого дня протермінування телефонують оточенню?

З якого дня протермінування телефонують оточенню?

Останнє редагування:
Ви сказали за колумбію, а це країна наркотична, як ми знаємо. От я думаю, скоро...нова МФО, візьми кредит в наркотиках, та конвертуй їх у гривні Список людей кому ви можете продати кокаїн знаходиться у нас на сайті:)

Ну а якщо серйозно, то нажаль вони поводяться.

Ви сказали за колумбію, а це країна наркотична, як ми знаємо. От я думаю, скоро...нова МФО, візьми кредит в наркотиках, та конвертуй їх у гривні Список людей кому ви можете продати кокаїн знаходиться у нас на сайті:)

Ну а якщо серйозно, то нажаль вони поводяться.
Тоді вони такий терор будуть робити, що мама рідна. Бо це наркотики 🤣 «Ходовий» продукт по всьому світу 😎

Назад
Угорі