МФО BitCapital

Увага! *********************** залучив Вас до повернення позики за номером ************. Зв'яжіться з BitCapital для врегулювання питання за клієнта 0800300513
Хто такий цей Булах?😂😂
Вигаданий персонаж, типу чебурашки.

Увага! *********************** залучив Вас до повернення позики за номером ************. Зв'яжіться з BitCapital для врегулювання питання за клієнта 0800300513
Хто такий цей Булах?😂😂
У кого то вы были в телефонной книге

Хто такий цей Булах?😂😂
мабуть колись Ви були в тел. книзі цієї людини, можливо давали комусь подзвонити з свого номеру а вас зберегли до контактів, в мене так свекрусі подруги за мене надсилають і телефонують, бо колись вона з її номера телефонувала, а я зберегла

Просто пишуть що з першого дня починається терор, а тут тиша🙂
Не з першого а десь після трьох тижнів нагадують про себе а після 50 днів починають терор

Довго вони тероризують 3 осіб? Та як їх закрити коли вони відсоток нараховують дай боже. На сьогодні не має де взяти кошти щоб їх закрити вже 16 днів просрочка. Скільки чекати щоб погодили тіло
Чекаю рік до тіла ще дійшли 370 брала хочуть 450

Не з першого а десь після трьох тижнів нагадують про себе а після 50 днів починають терор

Чекаю рік до тіла ще дійшли 370 брала хочуть 450
Сьогодні 20 днів протермінування. Написали що починають робити терор оточенню. В мене 46 пропущених викликів (спам, айфон). Ввечері смс знижка 85%. Що далі буде? В мене зараз є тисяч 40 на карті, але не буду закривати їх, бо я їм переплатив))

в мене були в них кредити, потім коли закрила не знаю скільки разів просила блокувтаи особистийй кабінет, на місяць заблокували, потім знову є доступ. Після купи матюччя знову заблокували. в суботу приходить смс вам погоджено 925 юстд - підпишіть договір. Три дні я намагалася дозвонитися на гарячу лінію, на четвертий коли анулювлася заявка, дозвонилася - служба підтримки просто включила дурників

так як якась заборонена компанія в Україні має доступ
Чому заборонена компанія? Заборонено зараз колоду з лісу вивезти, бо можуть у в'язницю посадити. А біткепітал не заборонені

Я Привату про це писала та і слідчому казала. Мороз повний, наче не чують
Я на 90% впевнений, що там криша така, що ніхто навіть думати не буде, щоб щось з ними робити.
Той хто це задумав, або ті, явно володіють десятками мільйонів доларів, якщо не мільярдом. Що проста людина проти цього зробить?
Вони купляють все і вся, там де купляється все і вся. У них влада в руках, скоріш за все.

Останнє редагування:
Не знаю чи можу посилання скидати , але тут одна компанія чи хто вони там , каже як бітам в Лондоні та робити 😂😂

Останнє редагування:
Евгения 88, а там можно эти деньги перевести в гривны и тратить как обычно, вот только там сумы ужасные

А як вони його підміняють? Дякую
В моем случае, позвонила девушка в три ночи, сказала что я уже не пользуюсь предыдущем номером, смените на тот с которого звоню. Назвала ФИЛ, дату рождения и имя моей бабушки(которое я выдумала и забыла) и ей так поменяли номер тел в кабинете.

Як зараз біти себе поводять?
Шлють смс із шаленими знижками. Хочуть 1200$ але пропонують 40% знижки. Дзвінки якісь в спамі є, не більше 10 шт на день.
Декілька разів писали що починають дзвонити оточенню. Ніхто не жалівся. 25 днів протермінування😌

Шлють смс із шаленими знижками. Хочуть 1200$ але пропонують 40% знижки. Дзвінки якісь в спамі є, не більше 10 шт на день.
Декілька разів писали що починають дзвонити оточенню. Ніхто не жалівся. 25 днів протермінування😌
Дзвонили оточенню?

Назад
Угорі