Анонім123
Форумчанин
- Дописи
- 50
- Реакції
- 14
- Бали
- 133
Анонім123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене вже майже рік
Всім привіт,бачу що багато хто має криптопозику в сервісі bitcapital багато хто навіть її не брав а вони всеодно дзвонять і погрожують.Тому пропоную всім разом не пожаліти 5 хвилин свого часу та написати заяву в СБУ для того щоб їх прикрили або принаймі припинили дзінки .
Електронні звернення від громадян приймаються на пошту [email protected].
У таких зверненнях, як і в будь-яких інших, має бути зазначено прізвище, ім’я, по-батькові, місце проживання громадянина, викладено суть питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Також заявник повинен...
У таких зверненнях, як і в будь-яких інших, має бути зазначено прізвище, ім’я, по-батькові, місце проживання громадянина, викладено суть питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Також заявник повинен...
- Анонім123
- bitcapital биткепитал мфо bitcapital
- Відповіді: 144
- Форум: Позики в криптовалюті. Критопозики
Так, у мене ж була з ними непроста ситуація, там навіть не в оплаті справа була. Але все ок![]()
У когось є просрочка більше року?
Я не збираюсь їм платити взагалі, хочу розуміти чи такий варіант взагалі можливий при повному ігнорі їхніх методів.
Всім привіт,бачу що багато хто має криптопозику в сервісі bitcapital багато хто навіть її не брав а вони всеодно дзвонять і погрожують.Тому пропоную всім разом не пожаліти 5 хвилин свого часу та написати заяву в СБУ для того щоб їх прикрили або принаймі припинили дзінки .
- Анонім123
- bitcapital биткепитал мфо bitcapital
- Відповіді: 144
- Форум: Позики в криптовалюті. Критопозики