МФО BitCapital

Якщо нерви залізні у оточення та всієї телефонної книги (включаючи вчителів ,вихователів дітей,голови сельради,сусідів,колег ),тоді да….переживуть.Якщо є сумніви,краще не звʼязуйтеся.
Немає тел книги в них. Я через сайт брав. В Єгрошах також брав через сайт. Єгроші тільки мамі пробували додзвонитися, але в неї антиспам, більше нікого не знайшли. Продали, клянчать тіло)

У когось є просрочка більше року?
Я не збираюсь їм платити взагалі, хочу розуміти чи такий варіант взагалі можливий при повному ігнорі їхніх методів.

Я не збираюсь їм платити взагалі, хочу розуміти чи такий варіант взагалі можливий при повному ігнорі їхніх методів.
Звісно можете, це ж ваші гроші. Але як розумію з форуму, то спокою ні вам ні оточенню не буде.

Вони законно не можуть з вас ніяк витягти кошти. Тільки телефонним терором.

Останнє редагування модератором:
Знаю що на форумі є такі хто не платять більше 6 місяців) а от чи рік є невідомо)

Знаю що на форумі є такі хто не платять більше 6 місяців) а от чи рік є невідомо)
Мені здається що вони постійно будуть про себе нагадувати та шукати спілкування як не з боржником,так з оточенням і якщо хтось буде зацікавлений поспілкуватися з бітами на тему вашого боргу,давить вже будуть його та його оточення,якась сусідка до якої можна додатися в друзі наприклад в ФБ,а там далі створювати якись брудні оголошення ,згадуючи імʼя боржника.Думаю що у них таки методички.І так по кругу.Це неприємно і втомлює.Яка б зла не була на них,але все одно тримаю про запас тіло боргу.

Мені здається що вони постійно будуть про себе нагадувати та шукати спілкування як не з боржником,так з оточенням і якщо хтось буде зацікавлений поспілкуватися з бітами на тему вашого боргу,давить вже будуть його та його оточення,якась сусідка до якої можна додатися в друзі наприклад в ФБ,а там далі створювати якись брудні оголошення ,згадуючи імʼя боржника.Думаю що у них таки методички.І так по кругу.Це неприємно і втомлює.Яка б зла не була на них,але все одно тримаю про запас тіло боргу.
Та вони вже реально *******, вроді вже не було дзвінків а сьогодні як згодом ще ні до всіх знайомих які є , і з якими дуже давно не спілкуюсь , просто *****ц

В Україні криптопозики поза законом - можете не платити.

Що б вони потім цей кредит повісили на іншу людину, скільки випадків вже.
А яка вірогідність того, що коли ви заплатите, то не станете тим лoxoм, на якого знову борг повісять?

А яка вірогідність того, що коли ви заплатите, то не станете тим лoxoм, на якого знову борг повісять?
Я з ними вже все закрила. «Повісять» - вирішу і це

Не впевнений що не повішають і без цього...
Поживемо - побачимо

Назад
Угорі