МФО BitCapital

Чула, що хочуть якось узаконитися та регулювати повернення своїх позик. Чи правда, цікаво 🤔
Я не проти.Нехай працюють та діють згідно закону а не як дикуни!Тільки згідно закону я також буду вимагати відшкодування за наклеп,погрози,шантаж,образи,залучення та погрози моєї дитини та сторонніх осіб .
Звернення є.Переписка підтверджуюча що це робота бітів також збережена та надана в поліцію .Як по мені цікава буде справа)

Я до чого спитав. Просто якщо все одно вішають борг. То можливо доки мені пропонують 1500$ взяти їх і подякувати? Чим бути молодчиком який все вчасно сплатив, а через 3 місяці дізнатися шо маю борг?😏

Я думаю за 1500$ оточення якось переживе. Рідні вкурсі проблем. На інших впринципі все одно.

Я до чого спитав. Просто якщо все одно вішають борг. То можливо доки мені пропонують 1500$ взяти їх і подякувати? Чим бути молодчиком який все вчасно сплатив, а через 3 місяці дізнатися шо маю борг?😏

Я думаю за 1500$ оточення якось переживе. Рідні вкурсі проблем. На інших впринципі все одно.
пропонують - не значить. що дадуть

Якщо нерви залізні у оточення та всієї телефонної книги (включаючи вчителів ,вихователів дітей,голови сельради,сусідів,колег ),тоді да….переживуть.Якщо є сумніви,краще не звʼязуйтеся.

Надіюсь. Трохи відійду та буду вирішувати питання з блокуванням кабінету ☝️😎
я вот хочу зрозуміти блокування кабінету... я також їх просила заблокувати кабінет і він наче заблокований....ось я пробую під моїм номером зайти пише вхід для користовача заблокований це вважається блокуванням кабінету??:confused:

я вот хочу зрозуміти блокування кабінету... я також їх просила заблокувати кабінет і він наче заблокований....ось я пробую під моїм номером зайти пише вхід для користовача заблокований це вважається блокуванням кабінету??:confused:
Певно, так. Надіюсь, вони не змінили Вам телефон ☎️

Підкажіть в якому розумінні закрили , самі без ніяких оплат?
Так, у мене не пройшла оплата у них. Шукали довго, важко дуже було весь цей час з ними. Але - вода і камінь точить ☝️

Оточенню телефонують кожного дня? І скільки днів підряд?
Поділіться досвідом будь ласка

Люди вірте ні але в мене оточенню біти не телефонують. Я чекав ну телефонують матері але в неї блокировщик. Все більше нікому
Те що вам не жаліються, не означає що не дзвонять .
Можливий же такий варіант?

Назад
Угорі