МФО BitCapital

я знайшов резюме звоніли, що працювала у них, написав її, кинула в ЧС, знайшов всі її чати, де сидить - зайшов в чат, написав їй туди, вона сказала що нічого не знає. знайшов на неї компромат(як куре траву) - кинув її мамі - відразу написала та все розповіла ))
Через хвилину вона написала )

Хах нормально

До мене якісь бик дзвонить другий день перебиває ,слухати не хоче, аху*вший тіп короче
я ще в відкритих чатах знайшов її голосові де прямо каже, що вони можуть все що завгодно написати - їм пхй

Вкладення

• 1739970364020.webp
    1739970364020.webp
    65.3 Кб · Перегляди: 166
  • 1739970499206.webp
    1739970499206.webp
    27.3 Кб · Перегляди: 164
Останнє редагування модератором:
Крім бітів хтось ще терор в соц мережах і по контактам родичів практикує? В мене почались дзвінки по телефонній книзі матері (хз звідки в них) і дописи в фейсбуці їй і її контактам. Одразу подумав про бітів. Погасив як тільки з'явилась можливість. Пройшов тиждень - знову пишуть. Крива система бітів забула викреслити мене з чорного списку, чи не вони єдині таку чернуху роблять?

Крім бітів хтось ще терор в соц мережах і по контактам родичів практикує? В мене почались дзвінки по телефонній книзі матері (хз звідки в них) і дописи в фейсбуці їй і її контактам. Одразу подумав про бітів. Погасив як тільки з'явилась можливість. Пройшов тиждень - знову пишуть. Крива система бітів забула викреслити мене з чорного списку, чи не вони єдині таку чернуху практикують?
а які у вас ще є

Крім бітів хтось ще терор в соц мережах і по контактам родичів практикує? В мене почались дзвінки по телефонній книзі матері (хз звідки в них) і дописи в фейсбуці їй і її контактам. Одразу подумав про бітів. Погасив як тільки з'явилась можливість. Пройшов тиждень - знову пишуть. Крива система бітів забула викреслити мене з чорного списку, чи не вони єдині таку чернуху роблять?
Може вже у Вас новий борг в бітах є...

У всіх сьогодні активні стали?Бо я вже стала забувати про існування цих виродків)

Вкладення

• IMG_2893.webp
    IMG_2893.webp
    119.9 Кб · Перегляди: 202
Нормально в нас поліція працює. Ви знайшли їх, а органи типу не можуть? Певно їм рот та очі юсдт закрили обзор
В нас так усі органи влади працюють. Люди самі вимушені знаходити вихід.

А у меня сегодня уже требовали возврат денег которые я не брала. Задаю вопросы, где запись тел, на каком основании изменили номер тел в кабинете, куда отправили деньги. Ответа нет. Только лишь угрозы отправил всем мои данные, и верните то, что брали. А я ведь ничего и не брала. Конечно это моя вина, что я ранее дала им свои данные и обращалась к ним, но какого х**** вешать несуществующий кредит на меня.
Чтобы изменить номер надо же в кабинет войти. А чтобы зайти в кабинет вводишь код, который приходит в телеге.

Вы доступ в Телеграмм не теряли?

Чтобы изменить номер надо же в кабинет войти. А чтобы зайти в кабинет вводишь код, который приходит в телеге.

Вы доступ в Телеграмм не теряли?
Ну, особисто я, навіть не зв*язував їх кабінет з тг-ботом. Мені приходив код в смс.

Назад
Угорі