Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не ви одні тут такі.Вони використали мої данні, змінили номер тел, щоб підписати всі договори і отримали гроші. Що там може бути в договорі?
там работают малолетки , набирают всех подряд, даже договор не заключают со звонилами. Я вышел на одну такую звонилу, вся переписка в слаке, все руководство полностью анонимно, даже реальных имен и контактов нетКстати, заметил одну особенность - они пишут явно используя переводчик, похоже на то как русня пытается в украинский, что о многом говорит, где то читал что ниточки этих контор в рашку уходят
Чорний список? Це саме те, що требаПрокинулись бачу сьогодні вони
За 630 usdt занесуть в чорний список сказалиЧорний список? Це саме те, що треба
Щось дорого, нам таке не подобаєтьсяЗа 630 usdt занесуть в чорний список сказали![]()
Згоден ) тіло 450 було ще +- нормально) але за 500 можна говорити. За свої дзвінки хай платять самі свої %Щось дорого, нам таке не подобається
Головне щоб не дзвонили, смс то таке
я теж чекаю за тіло закритиЗгоден ) тіло 450 було ще +- нормально) але за 500 можна говорити. За свої дзвінки хай платять самі свої %
Прокинулись бачу сьогодні вони
Якщо вони його дійсно закриють) нічого не заважає їм і далі вимагати те саме тілоя теж чекаю за тіло закрити
короче, звоніла росказала що у них є план по стягненню боргу - мінімум потрібно робити 2500 стягнути за тиждень
А якщо ти закриєш а Вони візьмуть знову кредит змінивши телефон? Що тоді?я теж чекаю за тіло закрити
Якби ж ми знали коли) коли посадять їх тоді напевноА довго взагалі видзвонюють коли нарешті перестануть?
Ніколи. Можуть затихнути на пару днів якщо морозити їх, а потім спочаткуА довго взагалі видзвонюють коли нарешті перестануть?
та поки і тіла немає за що закритиА якщо ти закриєш а Вони візьмуть знову кредит змінивши телефон? Що тоді?
Ну це зрозуміло і так. Кожен пробує вибити шось а потім здаєтьсящоб була не тільки ставка в 25 тисяч
Я з одним дзвонілой спілкувся по приколу як з другом) адекват попався .. пообіцяв більше не дзвонити мені, і в правду не дзвонить більше вінНу це зрозуміло і так. Кожен пробує вибити шось а потім здається
я знайшов резюме звоніли, що працювала у них, написав її, кинула в ЧС, знайшов всі її чати, де сидить - зайшов в чат, написав їй туди, вона сказала що нічого не знає. знайшов на неї компромат(як куре траву) - кинув її мамі - відразу написала та все розповіла ))Ну це зрозуміло і так. Кожен пробує вибити шось а потім здається
Я з одним дзвонілой спілкувся по приколу як з другом) адекват попався .. пообіцяв більше не дзвонити мені, і в правду не дзвонить більше він
Хах нормальноя знайшов резюме звоніли, що працювала у них, написав її, кинула в ЧС, знайшов всі її чати, де сидить - зайшов в чат, написав їй туди, вона сказала що нічого не знає. знайшов на неї компромат(як куре траву) - кинув її мамі - відразу написала та все розповіла ))
До мене якісь бик дзвонить другий день перебиває ,слухати не хоче, аху*вший тіп корочеНу це зрозуміло і так. Кожен пробує вибити шось а потім здається
Я з одним дзвонілой спілкувся по приколу як з другом) адекват попався .. пообіцяв більше не дзвонити мені, і в правду не дзвонить більше він