МФО BitCapital

Прокинулись бачу сьогодні вони

Вкладення

• 7846F0BF-3E53-4645-A10A-3C6346ACD2CB.webp
    7846F0BF-3E53-4645-A10A-3C6346ACD2CB.webp
    168.9 Кб · Перегляди: 143
Кстати, заметил одну особенность - они пишут явно используя переводчик, похоже на то как русня пытается в украинский, что о многом говорит, где то читал что ниточки этих контор в рашку уходят
там работают малолетки , набирают всех подряд, даже договор не заключают со звонилами. Я вышел на одну такую звонилу, вся переписка в слаке, все руководство полностью анонимно, даже реальных имен и контактов нет

Щось дорого, нам таке не подобається
Згоден ) тіло 450 було ще +- нормально) але за 500 можна говорити. За свої дзвінки хай платять самі свої %

Soft,

сьогодні вони почали всі таке слати
Головне щоб не дзвонили, смс то таке

короче, звоніла росказала що у них є план по стягненню боргу - мінімум потрібно робити 2500 стягнути за тиждень

щоб була не тільки ставка в 25 тисяч
Ну це зрозуміло і так. Кожен пробує вибити шось а потім здається

Я з одним дзвонілой спілкувся по приколу як з другом) адекват попався .. пообіцяв більше не дзвонити мені, і в правду не дзвонить більше він

Я з одним дзвонілой спілкувся по приколу як з другом) адекват попався .. пообіцяв більше не дзвонити мені, і в правду не дзвонить більше він
я знайшов резюме звоніли, що працювала у них, написав її, кинула в ЧС, знайшов всі її чати, де сидить - зайшов в чат, написав їй туди, вона сказала що нічого не знає. знайшов на неї компромат(як куре траву) - кинув її мамі - відразу написала та все розповіла ))

я знайшов резюме звоніли, що працювала у них, написав її, кинула в ЧС, знайшов всі її чати, де сидить - зайшов в чат, написав їй туди, вона сказала що нічого не знає. знайшов на неї компромат(як куре траву) - кинув її мамі - відразу написала та все розповіла ))
Хах нормально

До мене якісь бик дзвонить другий день перебиває ,слухати не хоче, аху*вший тіп короче

Назад
Угорі