МФО BitCapital

Вчора у Тік ток натрапила на відео де адвокат говорить про відбитих. І під цим відео дєвушка лишила коментар, що витримала там два тижні. І є якась база куди вводиш ПІБ людини і тобі вибиває усю інформацію про цю людину. Так вона себе по базі пробила, вибило навіть її батьків, їх номера і т.д. Так вони по цепочці знаходять дуже далеких родичів.
На скільки я знаю є бот в тг «Глаз Бога» то там видають всю інформацію що є про вас. Їй користуються офісники.

Усьо, група не приїде) мабуть по дорозі щось трапилось, бо пропонують максимальну знижку)))) бо раніше менше ніж на закриття за 380 юсдт пропозиція не надходила, а сьогодні "атракцион небаченої щедрості" знизили до 360) (тіло 200)

Вкладення

• Screenshot_20250219-121706.webp
    Screenshot_20250219-121706.webp
    50.2 Кб · Перегляди: 134
Усьо, група не приїде) мабуть по дорозі щось трапилось, бо пропонують максимальну знижку)))) бо раніше менше ніж на закриття за 380 юсдт пропозиція не надходила, а сьогодні "атракцион небаченої щедрості" знизили до 360) (тіло 200)
це вони хочуть, щоб ти повернув, а мені потім схвалять займ)

Вони сьогодні по ходу усім акції шлють.

Ага, потужна акція, пропонують х3 тіла замість х6. Я так подумав, і все-таки відмовлюся від такої щедрої пропозиції.

Всім однакові шлють, номера бачу тільки різні . Але хай подихають маткою, бо ще думаю чи їх закривати . Після того як чоловік з побратимами декілька їх номерів дав хлопцям з 3 штурмової , то сидять тихесенько

А у меня сегодня уже требовали возврат денег которые я не брала. Задаю вопросы, где запись тел, на каком основании изменили номер тел в кабинете, куда отправили деньги. Ответа нет. Только лишь угрозы отправил всем мои данные, и верните то, что брали. А я ведь ничего и не брала. Конечно это моя вина, что я ранее дала им свои данные и обращалась к ним, но какого х**** вешать несуществующий кредит на меня.

Смс - это зло. Их нельзя читать

А у меня сегодня уже требовали возврат денег которые я не брала. Задаю вопросы, где запись тел, на каком основании изменили номер тел в кабинете, куда отправили деньги. Ответа нет. Только лишь угрозы отправил всем мои данные, и верните то, что брали. А я ведь ничего и не брала. Конечно это моя вина, что я ранее дала им свои данные и обращалась к ним, но какого х**** вешать несуществующий кредит на меня.
Брали до того кредит?зайдіть в кабінет подивіться в договір куди гроші пішли .

Брали до того кредит?зайдіть в кабінет подивіться в договір куди гроші пішли .
Брала до того кредит. Не можу, змінили номер. Гроші також не видно там куди пішли. Це тільки їх зацікавленість якщо буде, зможуть побачити.

Брала до того кредит. Не можу, змінили номер. Гроші також не видно там куди пішли. Це тільки їх зацікавленість якщо буде, зможуть побачити.
А якщо написати в підтримку для зміни номера під предлогом зайти в кабінет і оплатити ? І таким чином завантажити договір

Еще не вышел на просрочку уже наяривают,пишут в тг,кончи

Кстати, заметил одну особенность - они пишут явно используя переводчик, похоже на то как русня пытается в украинский, что о многом говорит, где то читал что ниточки этих контор в рашку уходят

А якщо написати в підтримку для зміни номера під предлогом зайти в кабінет і оплатити ? І таким чином завантажити договір
Навіщо? Договір в мене є, там вказано інший номер і мої данні. І ірогліфи куди вони відправили гроші. Тільки вони знають куди вони відправили. Так як їх компанія со здає цей гаманець і виводить гроші через «партнерів» на картки

Кстати, заметил одну особенность - они пишут явно используя переводчик, похоже на то как русня пытается в украинский, что о многом говорит, где то читал что ниточки этих контор в рашку уходят
да яку рашку, то дніпровські звонярі там 90% українською не володіють

Вони використали мої данні, змінили номер тел, щоб підписати всі договори і отримали гроші. Що там може бути в договорі?

Назад
Угорі