МФО BitCapital

Та у Вас же наче була група з розсилкою, нє?
Не група. Лиш мені скинули(може ще комусь, не знаю). І дзвінки рідним з матами. А може сусіди в не знають хто я така. Більше 20ти років там не живу і призвіще вже два рази поміняла.

Забіг хижак у пастку 😂
Так у мене ще через дорогу є колишні поліцейські, на пенсії. А це стара закалка 🤣 З паяльником виїдуть їх шукати 🤣

Не група. Лиш мені скинули(може ще комусь, не знаю). І дзвінки рідним з матами. А може сусіди в не знають хто я така. Більше 20ти років там не живу і призвіще вже два рази поміняла.
У мене так Кріпсі робили. Матері скинули фото і сказали: «Ґотуйтеся» 🫣

Так у мене ще через дорогу є колишні поліцейські, на пенсії. А це стара закалка 🤣 З паяльником виїдуть їх шукати 🤣

У мене так Кріпсі робили. Матері скинули фото і сказали: «Ґотуйтеся» 🫣
Вони в мене теж є. Гулять так гулять! Я бл@д@ майже безсмертна

Вкладення

• IMG_8301.webp
    IMG_8301.webp
    84.7 Кб · Перегляди: 11
Оффтоп

Але терор треба якось пережити. І я навіть не за свою репутацію переживаю, мені пофіг хто і що про мене думає. Я переживаю за нерви рідних.
Я одного не понимаю, зачем вы на свой номер телефона кредит брали? Виртуальная сим карта оформляется за 3 минуты, в крайнем случае они на каждом шагу продаются

Оффтоп

Я одного не понимаю, зачем вы на свой номер телефона кредит брали? Виртуальная сим карта оформляется за 3 минуты, в крайнем случае они на каждом шагу продаются
Пофігу на чий номер. Прописка все одно в них є. А там і мама і родина

Вже що маємо, то маємо
советую всем родным установить callfilter.app не реклама, просто украинская софтина с базой коллекторов, мошенников и прочей чепухи

Так в по поводу не выдачи кредита в битах, никто ничего не посоветует?

советую всем родным установить callfilter.app не реклама, просто украинская софтина с базой коллекторов, мошенников и прочей чепухи

Так в по поводу не выдачи кредита в битах, никто ничего не посоветует?
Дякую за пораду.
Хочете собі нерви полоскотати?

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі