МФО BitCapital

Я теж здаватись не збираюсь, ( нас є**т, а ми крепчаєм), коли ця контора не платить податки в Україні, тероризує звичайний народ, який і так не живе а виживає. Говорить типу: "Методы которые на тебя запланированы не дешевые" то хай ідуть за руським кораблем. Хай я буду тою маленькою "блохою", але я буду їх кусати. І дай Боже мені сил вистояти в цій бородьбі
Так отож. Ця мерзота навіть поза правовим полем, у плані стягнень там, судів та інших плюшок. Атака на усіх родичів, знайомих - це вже все було від усіляких маніх*ю та кредитпромінцестів. Потрібно триматись.

Ситуація так то з далеких сивих часів приматбанку. А по цих кіберп*рах тільки можу привітати - Ви їм нічого не винні.
Я теж здаватись не збираюсь, ( нас є**т, а ми крепчаєм), коли ця контора не платить податки в Україні, тероризує звичайний народ, який і так не живе а виживає. Говорить типу: "
Я теж здаватись не збираюсь, ( нас є**т, а ми крепчаєм), коли ця контора не платить податки в Україні, тероризує звичайний народ, який і так не живе а виживає. Говорить типу: "Методы которые на тебя запланированы не дешевые" то хай ідуть за руським кораблем. Хай я буду тою маленькою "блохою", але я буду їх кусати. І дай Боже мені сил вистояти в цій

Так отож. Ця мерзота навіть поза правовим полем, у плані стягнень там, судів та інших плюшок. Атака на усіх родичів, знайомих - це вже все було від усіляких маніх*ю та кредитпромінцестів. Потрібно триматись.
А як же егроші? То перші на черзі

Полиция х..ню не скажет☝️
Ну в моєму випадку поліція вела себе як у вірші Шевченка:
"
Отак подивишся здаля, на москаля-
І ніби справді він людина,
Іде собі, мов сиротина,
Очима – блим, губами – плям,
І десь трапляється хвилина,
Його буває навіть жаль,
А ближче підійдеш – ск0тина!"
Ну нічого завтра продовжу

Та як би ж тільки атака. А то ж лізуть вже в реєстри, банки, рахунки. Банк соромʼязливо «це не ми», але ж не правда, то ви їх покриваєте.
Скільки вам, чубакам, треба грошей? Скоро ж лусните вже. Безтижі нахаби.

Та як би ж тільки атака. А то ж лізуть вже в реєстри, банки, рахунки. Банк соромʼязливо «це не ми», але ж не правда, то ви їх покриваєте.
В мене поки плани такі: буду їм робити антирекламу😁 поки зима роботи мало, інфи багато начитала, скрінів багато можна зробити по різним дописам і буду по різним групам попереджати про наслідки, може хоть трішки потенційних клієнтів попереджу, і вони менше грошей відгребуть, а що на війні всі методи хороші...

Євоші це і є кредитпромінцест, їх теж в еротичний подорож
Мені подобаються Ваші оригінальні назви

Звісно, так і будуть діяти. Раніше було повір'я, що банки - це ок, солідні дядьки у куздюмчиках, а шараги - хлопці в абібасах на сірих ланусах. Але це лише повір'я.

У мене багато епітетів назбиралось за чотири роки на Форумі. Але тут і без моєї скромної персони люди креативні.
Ну 4 роки це солідно🤔 я тут нова відносно, тому " в мене ще молоко на губах не висохло" 🫠🙃🙂

Ну 4 роки це солідно🤔 я тут нова відносно, тому " в мене ще молоко на губах не висохло" 🫠🙃🙂
Справа не у термінах. Форум врятував мене майже одразу, за рік. Далі просто є бажання хоч мінімально допомогти іншим, хто потрапляє у цю [censored].

Звісно, так і будуть діяти. Раніше було повір'я, що банки - це ок, солідні дядьки у куздюмчиках, а шараги - хлопці в абібасах на сірих ланусах. Але це лише повір'я.
Так, усі вони на одне лице. Краще з ними не мати справу ніколи. Це мені наука на все життя.

Справа не у термінах. Форум врятував мене майже одразу, за рік. Далі просто є бажання хоч мінімально допомогти іншим, хто потрапляє у цю [censored].
Та я і не про терміни, просто в загальному обізнаність у ціх всіх " ділішках"

Так, усі вони на одне лице. Краще з ними не мати справу ніколи. Це мені наука на все життя.
Чого тієї науки ніхто раніше навчив:sorry::sorry::sorry:

Та я і не про терміни, просто в загальному обізнаність у ціх всіх " ділішках"

Чого тієї науки ніхто раніше навчив:sorry::sorry::sorry:
Тут дуже цікава річ, багато, хто потрапляє у нашу ситуацію, вважали (і вважають) себе розумними та розважливими людьми. І майже завжди небезпідставно. Але так сталося. Мої поради не дуже будуть відрізнятись від широкого загалу: є Форум, він безкоштовний, читайте. Читайте потрібні розділи, знайти не важко. Робіть висновки. Немає безвихіддя.

Може, хтось зайде на цей форум, почитає наші треші і ніколи не влізе, де не треба 👍
А Ви шукали цей форум перед знайомством з бітами? 😂😂😂

Я ні, вже потім знайшла " друзів по нещастю"

Назад
Угорі