МФО BitCapital

То просто в душу Вам ніяка макака ненапаскудила:) але то як МФО спочатку звониш а потім болт забиваєш, потім тобі звонять і просять знову ними скористатися:)
Ооо, в моєму буремному житті були не те що макаки, а цілий гастролюючий зоопарк. Але судячи з того, що телефонували мені багато, то мабуть я чиясь макака більше ніж я для них😆

Сообщение в теме 'Кто может помочь узнать кто владелица машины???'
Кто может помочь узнать кто владелица машины???

Ви смієтесь, а він існує!
Ще й на луганських номерах, тааа, фільм Бумер по ньому писали
Треба знайти власника, це легенда

Це було в 2019.
Зараз вже всі майори посивіли, виїзні групи залягли на дно від тцк, тільки британці з біткепітал бушують)
До речі казали мені сьогодні батьківську хату продати
Лишіть щось недобітам

До речі казали мені сьогодні батьківську хату продати

Лишіть щось недобітам
Ну я ще від природи ще за людей переживаю а вони стараються, цитую:" Мы прекращаем сотрудничество из за убытков принесенные тобой" .Такі збитки приносим, вони спеціалістів наймають А ми піджарити і їм нічого не лишити😂😂😂

Ну я ще від природи ще за людей переживаю а вони стараються, цитую:" Мы прекращаем сотрудничество из за убытков принесенные тобой" .Такі збитки приносим, вони спеціалістів наймають А ми піджарити і їм нічого не лишити😂😂😂
То я любя)
А ті хто припинив співробітництво можуть іти подалі на три літери

Ви маєте почуватися винною у їх біді)

Назад
Угорі