МФО BitCapital

Во!
Тут і про ланоси, і про шо захочете
Страшилки на ніч від діда Ширера,
Діду в цьому році вже 30, тож слухайте, дітоньки 😆
Казки на ніч))

А обклеювали,бо тоді ще були їхні точки по містах,от вони ухи об'їлися і вирішили,що вони безсмертні.
Хтось з старожилів (недавно писав) що піймав обклейщиків тоді
Двоє школярів, яким тьотя по 100 грн дала

І чому коли випю, таке відчуття що хтось чекає мого дзвінка🤣🤣🤣
В мене такого нема, доречі. Я жодного разу нікому не телефонувала в такому стані. Але завжди від мене комусь щось треба. Ну і тут я , кАнєшнА , можу розказати абоненту шо почьом🤷‍♀️

Я тоді одного не зрозумів: я в Харкові, готівочка в Миколаєві, це вони за 3000 боргу перлись сюди?

Восновному підлітків за сотку і залучали до такого...А інколи і дорослих мужичків ловили,яким нема чого робити,займалися фігнею А в мене на той час був взятий займ у швидко гроші,та ще й на віддалені. Ну якось крім дзвінків,все закінчилося тихо.

В мене такого нема, доречі. Я жодного разу нікому не телефонувала в такому стані. Але завжди від мене комусь щось треба. Ну і тут я , кАнєшнА , можу розказати абоненту шо почьом🤷‍♀️
Заздрю, бо я телефонувала колишньому один раз😂😂😂

Капець, в мене діти в селі сигарети пи××или які на порозі лежали 😂😂😂, а тут ще наклейки будуть??? Треба свого пса не в дворі тримати а перед

Восновному підлітків за сотку і залучали до такого...А інколи і дорослих мужичків ловили,яким нема чого робити,займалися фігнею А в мене на той час був взятий займ у швидко гроші,та ще й на віддалені. Ну якось крім дзвінків,все закінчилося тихо.
Я в свій час пер на метро в інший бік міста, бо будка швидко грошей була аж там
І бистрозайм також, памятаю

В грудні 2024 за тіло закрив)

Капець, в мене діти в селі сигарети пи××или які на порозі лежали 😂😂😂, а тут ще наклейки будуть??? Треба свого пса не в дворі тримати а перед
Це було в 2019.
Зараз вже всі майори посивіли, виїзні групи залягли на дно від тцк, тільки британці з біткепітал бушують)

То просто в душу Вам ніяка макака ненапаскудила:) але то як МФО спочатку звониш а потім болт забиваєш, потім тобі звонять і просять знову ними скористатися:)

Назад
Угорі