МФО BitCapital

Вкладення

• IMG_20250214_200930.webp
    IMG_20250214_200930.webp
    68 Кб · Перегляди: 109
Не те щоб, прям не вірили, но в мене в сім'ї є свій " пес " якого всі бояться, 🧐і який нікому не вірить - МАМА. якось так. Це просто для заспокоювання, навіщо їй мої проблеми, я десь здалеку щось їй кажу, але звісно не все. Сказала щоб трубку від чужих не брала, бо буде гірше, то так і робить поки що, і це теж був плюс. Тому що в моєму оголошенні в качестві мами були дані свекрухи, а вона намагалась з ними спілкуватись, а рідна мама - ні. Тому її не включили до списку...

А я здаватись не буду, сьогодні написала заяву ну думаю мало, сиджу всі скріни погрози записки перекидаю на фоешку роздрукую і завтра додам буду ходити постійно а не буде толку нічого далі писатиму папір все витримає, якби всі так писали можливо все таки найшлась би управа на цих виродків.
Куди писали? Напишу і я.

Не те щоб, прям не вірили, но в мене в сім'ї є свій " пес " якого всі бояться, 🧐і який нікому не вірить - МАМА. якось так. Це просто для заспокоювання, навіщо їй мої проблеми, я десь здалеку щось їй кажу, але звісно не все. Сказала щоб трубку від чужих не брала, бо буде гірше, то так і робить поки що, і це теж був плюс. Тому що в моєму оголошенні в качестві мами були дані свекрухи, а вона намагалась з ними спілкуватись, а рідна мама - ні. Тому її не включили до списку...
Насправді страшно уявити, що відчуваєте...Ми з вами🫂

В мене йоркозавриха. Добра , але псіхована. І не має зовсім інстинктів самозбереження.
Нащо те самозбереження, якщо можна за вашу ногу сховатися якщо що😂

Нащо те самозбереження, якщо можна за вашу ногу сховатися якщо що😂
Там взагалі відбите відчуття страху до великих собак. Всіх намагається прогнати. Але дуже боїться темряви😆

Назад
Угорі