Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Слава богам, радійтеЕхх, а мені біти не дали грошей, шкода(((
Ехх, а мені біти не дали грошей, шкода(((
Просто человек понял, кто такие битыСлава богам, радійте![]()

А от мені цікаво, це ж що у мене такого було в моїй КІ, що вони тоді не дали мені навість 100 юсдтПросто человек понял, кто такие биты![]()
Просто человек понял, кто такие биты![]()

Вы думаете битам КИ интересна?)) Битам нужны контакты Вашего окружения, чтоб было кого кошмарить. Если не дали, значит возможно у Вас всё отлично, нужной инфы в базах для "работы" нету))А от мені цікаво, це ж що у мене такого було в моїй КІ, що вони тоді не дали мені навість 100 юсдт
Відразу скажу що на той момент у мене не було жодного протермінування по моїм 30 мфошкам)))
Це спам - терорА вони можуть здійснювати вхід з мого номера в аптеки?
Просто цілий день надходять коди від подорожника, від додатку Київстар , ощад, хтось намагається зайти.
Можете пояснитиЦе спам - терор![]()
Це типу, вони Ваш номер вводять всюди, що б Вам надходили коди. Простіше кажучи, спамлять. Це такий у них метод терору. Тиск, щоб Ви оплатили.Можете пояснити
Це можуть біти робити?Це типу, вони Ваш номер вводять всюди, що б Вам надходили коди. Простіше кажучи, спамлять. Це такий у них метод терору. Тиск, щоб Ви оплатили.
Це роблять Біти та Кріпсі. ТочноЦе можуть біти робити?
Чи інші?
Бо у мене ще є
Просто не обращайте внимания)А вони можуть здійснювати вхід з мого номера в аптеки?
Просто цілий день надходять коди від подорожника, від додатку Київстар , ощад, хтось намагається зайти.
У меня этих не было но спам был) и ночью звонил ощад)) я думаю что еще и топ 1 надо занести в список))Це роблять Біти та Кріпсі. Точно![]()
А чего не дали?)Ехх, а мені біти не дали грошей, шкода(((
Ого и они не дали?А от мені цікаво, це ж що у мене такого було в моїй КІ, що вони тоді не дали мені навість 100 юсдт
Відразу скажу що на той момент у мене не було жодного протермінування по моїм 30 мфошкам)))
В мене вчора були,надзвонювалищось активні вони сьогодні дуже...
Ого. Многим?В мене вчора були,надзвонювали
Мені і родичамОго. Многим?