МФО BitCapital

я також з Вами згодна, розумію що можливо то все до сраки, але просто нічого не робити теж не варіант.......мені не всеодно....... Справку на блокування вони не дають......Ладно ще коли ти піддаєшся терору за те що брав і не можеш віддати, але за те чого не брав.......
Я не предлагаю ничего не делать. Если есть желание наказать битов, то это теоретически могут сделать только правоохранительные органы в каком-то там будущем. Лично я отправил около 20ти заявлений в разные органы, даже есть открытое криминальное производство. Но это реальные действия. Благодаря таким заявлениям хотя бы НБУ уже раздуплился. Может когда-нибудь и правоохрнители раздуплятся. А блоки кабинетов, "справки", разговоры с битами, доказывание им, что они неправы и прочий бред точно не решат проблему, только усугубят. Я уже в который раз повторяю - нужен полный игнор битов, и если есть желание, то заявления в разные органы, всё.

Я їм лишній раз не хочу про себе нагадувати))
:thank_you:

мені щойно смс написали аби я підтвердив час для особистої зустрічі з представниками позикодавця)))

цікаво, на схід приїдуть?))))

Скільки маєте протермінування?
20 днів...

З 475 юсдт перетворилися в 1200 юсдт...
Сьогодні домовився закрити повністю за 797 юсдт, пів години тому закрив...зараз хочу написати їм листа щоб закрити повністю особистий кабінет і забути їх назавжди...

Назад
Угорі