Babaika
✩ Premium ✩
- Дописи
- 5642
- Реакції
- 9124
- Бали
- 6015
Babaika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Теоретично може,це якщо вони дають при кредитній історії в мінусах.Там історія у великому великому мінусі.Я не знаю.Я намагалася з ним поговорити,говоре,що не брав у них ніколи.При нашому спільному списку МФО,цих відбитих не було 5 років тому.Та ще ж і говорять суму 2 тисячі,це сестрі сказали.Це 80 тис...За рік я переглянула історію моно,такої суми нема.Бо це єдина видаткова карта,а рахунки у інших банках не відкривають .Через заблоковані рахунки.А може таке бути, що брав раніше меншу суму, наприклад, 100. А в грудні йому вже намалювали інший кредит на 1000?
Бо якщо ні, то треба всім тут міняти паспорти![]()
Я не знаю.Я знаю майже всі він закрив свої МФО.Ще тоді був такий треш,вобщем згадувати не хочу.Я чомусь думаю,що його навчило.І якщо мені почали йти смс із 8 січня ,значить взято було десь листопад -грудень.Або він не брав на банківську карту?
Переглянути вкладення 169050
Я в цьому не розуміюся,і навіть не хочу вникати цю тему.Мені взагалі вистачило уроку,я більше не хочу.А він нехай сам вирішує,може соромно сказати було,що да може колись і брав які 100-200...А зараз то вони вилізли у 2 тисячі зелених....Там можно на свой криптокошелек на бирже перевести и всё
Останнє редагування: