МФО BitCapital

Всі припускаються помилок. Більш того, якщо це було 10 років назад, може людина навіть не були така обізнана. Я взагалі щойно дізналась про таку схему з картками 🙊
Ну нехай буде так, гарна історія:)

MaryRid, ніколи так не кажіть, затоптала і тд. Всі ці борги і кредити чудово закриваються. Головне терпіння. А з бітами то взагалі окрема тема. Ніхто їх в Дніпрі не шукав?
Если есть идеи как найти - давайте попробуем

У житті все буває. Я взагалі ніколи не думала, що нагребусь боргів, як дурень мила. Ніколи. І уявіть, я - майбутня доктор філософії(тепер, не факт). Не те, що негаразди відбуваються лише з маргіналами, ні, але це взагалі мінус нуль для моєї професійної репутації.
Я не пишаюся собою, бо зруйнувала все своє життя, мрії. Зрадила себе і затоптала 😔
так саме і я, але вже в 3 влізла в це лайно, перший раз по молодості по дурості, в друге після початку війни коли поїхала з дому який в окупації, ну а втретє просто були потрібні гроші, але затримали зарплату. Але я не наркоманка, не лудоманка, не алкоголічка, маю 2 вищі освіти, але гівно в житті трапляється на жаль

Всі припускаються помилок. Більш того, якщо це було 10 років назад, може людина навіть не були така обізнана. Я взагалі щойно дізналась про таку схему з картками 🙊

😳 нічого собі, на форумі ще один філософ))) я магістр філософії 🤣🤣🤣
Супер! Рада знайомству 🤝 Та тут зібрались найкрутіші люди ✊🏻

Ну нехай буде так, гарна історія:)
Читаючи Ваші відповіді, на думку приходить тільки одне, Ви або хрестик зніміть або труси одягніть.
Уявляєте я і гадки не мала нащо була потрібна моя картка у 18 років, як раз в перший раз встояла у МФО, а дуже хороший знайомий запропонував продати йому картку і звісно ж не з прямим текстом, що кидати людей на гроші. Всю схему я дізналась вже коли почали дзвонити кинуті люди

Яким чином це вплине на вашу дисертацію?
Та якщо дурачки доберуться до університету, то буде весело, керівнику почнуть кидати щось. Звичайно, я зможу захиститися в іншому 😁

MaryRid, ніколи так не кажіть, затоптала і тд. Всі ці борги і кредити чудово закриваються. Головне терпіння. А з бітами то взагалі окрема тема. Ніхто їх в Дніпрі не шукав?
Дякую ☺️ І гроші 🫰

Читаючи Ваші відповіді, на думку приходить тільки одне, Ви або хрестик зніміть або труси одягніть.
Уявляєте я і гадки не мала нащо була потрібна моя картка у 18 років, як раз в перший раз встояла у МФО, а дуже хороший знайомий запропонував продати йому картку і звісно ж не з прямим текстом, що кидати людей на гроші. Всю схему я дізналась вже коли почали дзвонити кинуті люди
Я б і у 18 років подумав про шахрайські дії з моєю картою... а Вам що сказали що карта потрібна для колекції? З приводу трусів і хрестика то не через мою карту і неосвідченість кинули людей і не мене а Вас шукали люди. І як так що гроші по вашій картці проходили до того як ви заблокували її через втрату, поліція на це увагу не звернула?

так саме і я, але вже в 3 влізла в це лайно, перший раз по молодості по дурості, в друге після початку війни коли поїхала з дому який в окупації, ну а втретє просто були потрібні гроші, але затримали зарплату. Але я не наркоманка, не лудоманка, не алкоголічка, маю 2 вищі освіти, але гівно в житті трапляється на жаль
Все у Вас обов’язково буде добре. Після закриття - видаляйтесь з кабінетів МФО за блокуйте карти у банках з лімітами.
Ви на якому етапі погашення?

знайшов працівника bitcapital

Вкладення

• image.webp
    image.webp
    2.6 Mб · Перегляди: 224
знайшов працівника bitcapital
Витримав лише 4 місяці, слабак.
Мені ще писав Роман Корнілов. Але скоріш за все, це вигаданий персонаж

з контактними даними?) я б зараз з радістю поспілкувався б з ним, так як сьогодні вони мені вже настрій зіпсували
У мене є номер Юлії, прізвища не знаю. Але терористка ще та.

у Вас хоть приблизно схоже на живу людину))) мені писав просто нік "LUKA"))) мабуть на зоні так називає себе) навіть не став щось вигадувати))))

з контактними даними?) я б зараз з радістю поспілкувався б з ним, так як сьогодні вони мені вже настрій зіпсували
Сейчас получаю подтверждение компании на работа юа и будут номера

У мене є номер Юлії, прізвища не знаю. Але терористка ще та.
Реальный номер ее ?

у Вас хоть приблизно схоже на живу людину))) мені писав просто нік "LUKA"))) мабуть на зоні так називає себе) навіть не став щось вигадувати))))
Капець. Я так ще бачу, вони люблять себе велично підписувати - Сергій Михайлович, Юлія Сергіївна. Начальники.
А ось з ніками взагалі ні про що спілкуватися. Фейки

Сейчас получаю подтверждение компании на работа юа и будут номера

Реальный номер ее ?
З якого написувала вчора до 12 ночі 😁 Я ще бачила у них в Інсті є Юля. Гадаю, вона чи не вона. На фото - миролюбива людина.

господа, а что вы вообще обсуждаете? какие могут быть возвраты? Они кредит дают в usdt, на анонимный кошелек (если вы конечно не создали его у них на сайте). С каких пор крипта у нас стала платежным средством? Эта контора просто стиральная машинка для крипты, я даже не представляю на сколько нужно быть наивным, чтобы хоть что то им возвращать. Поправте меня если не так

Капець. Я так ще бачу, вони люблять себе велично підписувати - Сергій Михайлович, Юлія Сергіївна. Начальники.
А ось з ніками взагалі ні про що спілкуватися. Фейки

З якого написувала вчора до 12 ночі 😁 Я ще бачила у них в Інсті є Юля. Гадаю, вона чи не вона. На фото - миролюбива людина.
Ну это рабочий номер, а надо реальные номера искать и заниматься терроризмом

господа, а что вы вообще обсуждаете? какие могут быть возвраты? Они кредит дают в usdt, на анонимный кошелек (если вы конечно не создали его у них на сайте). С каких пор крипта у нас стала платежным средством? Эта контора просто стиральная машинка для крипты, я даже не представляю на сколько нужно быть наивным, чтобы хоть что то им возвращать. Поправте меня если не так
Мені хочеться закидати себе камінням, скільки повернула їм я 😶‍🌫️

Назад
Угорі