Що ж дуже рада за вашу здатність передбачити все наперед

Уявіть собі дуже хороший знайомий попросив продати картку начебто щоб приховати деякі доходи від дружини. І про інструкцію з блокуванням картки мене ніхто не попереджав(гівняний друг був визнаю). Питання в мене що то за фігня зʼявилася вже коли почали телефонувати, повезло мені тільки в тому що цей знайомий був 2 в цій шахрайській схемі, ото він мене і відвів до головного у цьому

який прийняв заяву заднім числом.
А Вас не дивує відношення банку до раптового зростання надходження коштів до клієнта який раніше не більше 2тисяч за місяць через карту проводив, а тут незрозумілі надходження близько 10 тисяч і не один такий платіж, чи не доцільніше б було одразу блокувати картку та розбиратися у походженні коштів?
Чи Ви вважаєте занадто розумними людей котрі були готові кидати повну оплату за товар незрозуміло кому з ОЛХ?
Чомусь саме до мене у Вас дуже багато питань, а дії інших то мабуть ок.
І взагалі моя розповідь про такі махінації з картками була аж ніяк не для того щоб хтось, мене намагався ганьбити начебто я винна що хтось когось в чомусь намахав. Подібна схема була описана лише для того щоб ті хто зіштовхнувся з подібним розуміли що те що якщо вони і знають якісь дані власника картки не дуже розраховували на якесь позитивне вирішення своєї проблеми, повторюсь це дуже велика піраміда в якій власники карток лише пішаки. Можливово моя розповідь допоможе тим хто вирішить платити і будуть робити фіксацію кожного кроку в оплаті(я завжди вмикаю запис екрану коли роблю оплату в МФО)