МФО BitCapital

Да.... Це просто наглухо відбиті ідіоти спам дзвінками шалений, вчора нарахував 231 дзвінок, знайшли сестру це просто треш, в матері фільтр дзвінків все заблочив, але я був холодний 9 днів простороченння було, сьогодні закрив тіло 200, за 360 закрив, да, просто наглухо відбиті ідіоти. Можливо давайте якось колективну заяву в мусарню напишемо, прикладемо всі смс з погрозами, ці дзвінки безкінечні.... Ну треба щось робити з ними бо це просто якісь 90-ті...
У них наверное связи с мусорами, как у монетки и остальных черных коллекторов

У них наверное связи с мусорами, как у монетки и остальных черных коллекторов
Згодна, бо я намагалася і колективну заяву подати,але принаймні у нас мені натякнули що мало хто захоче взятися в поліції . А от СБУ потрошки на них риє,побратим чоловіка сказав

Згодна, бо я намагалася і колективну заяву подати,але принаймні у нас мені натякнули що мало хто захоче взятися в поліції . А от СБУ потрошки на них риє,побратим чоловіка сказав
Масові дії з боку позичальників "позови/заяви/розголос/відмова від оплати" дали б трохи руху. А так більшість вибирає просто платити щоб оточення не турбували

Масові дії з боку позичальників "позови/заяви/розголос/відмова від оплати" дали б трохи руху. А так більшість вибирає просто платити щоб оточення не турбували
Бо у нас що,правильно багато кого турбує а що люди говорити будуть . От в ведуться на такі маніпуляції і платять

Бо у нас що,правильно багато кого турбує а що люди говорити будуть . От в ведуться на такі маніпуляції і платять
Ну надіюсь що якійсь ефективний менеджер БК все таки проколиться і їх хапнуть за одне місце. Бо там точно є підставні позики від органів.

Но тут на форуме писали, что они от имени полиции бывают звонят
ну і що?
Я ким завгодно можу назватись по телефону.
Поліціянти і знати про них не знають.
Ну ви теж можете від імя поліції дзвонити чи від імені призедента Буркіна-Фасо, але ж це не значить, що ви з ними якимось боком повязані...
Ось, згоден

Доречі, вони походу тепер заключають договори від імені фонду до якого взагалі відношення не мають.
якщо глянути їх доки і Person with significant control SOCIAL FINANCE CARE AND WELLBEING INVESTMENTS LLP там реальні компанії з GB і ніякого директора Андрія Степаненко там немає. Фактично вони незаконно використовують доки і назву.
Якраз можливо тому що GOLDEN INTEREST GROUP LIMITED трохи пресують.

ну і що?
Я ким завгодно можу назватись по телефону.
Поліціянти і знати про них не знають.

Ось, згоден
В мене поліція просто посміхнулась і всьо, в мене заяву не прийняла, о чом річ тоді))) нбу відповіли що вони їм не підчиняються) в мене напам'ять є заяви на нбу) звісно в них є зв'язки просто так вони не можуть робити такі речі, Юрій Сидоренко котрий був, коли мені давали він син прокурора, але зараз вже писали інши прізвища, да вони що хочуть то і роблять, я брала я ж не читала ні чого тому що д*pa, і форум потім вже допоміг...тому там потім я почала своє розслідування і вже почала читати)

Я думаю проблема набагато глибше. Проблема не тільки в дзвінках, а в тому, що вони можуть використати ваші дані, в тому числі взяти знову кредит в себе

Всім доброго ранку) на теренах інтернету натрапив на доволі дивну інфу
на запит про інформацію стосовно цієї контори, натрапляю на такий текст:
На дату 03.01.2025 контрагент ПАТ "ЗНВКІФ "БІТ КАПІТАЛ" має статус - Припинено.
1736147748711.webp

Всім доброго ранку) на теренах інтернету натрапив на доволі дивну інфу
на запит про інформацію стосовно цієї контори, натрапляю на такий текст:
На дату 03.01.2025 контрагент ПАТ "ЗНВКІФ "БІТ КАПІТАЛ" має статус - Припинено.
Переглянути вкладення 167860
ФБ в групі Антіколектор є також цікаві дописи де згадується Паначова А.

Біткепітал )
І так, найбільший біль усіх , хто мав, не мав, має відношення до них . Я наприклад - не мала та не маю , та терор був страшний . Усієї моєї родини . Батьків , дідусів , сестер , телефонної книги , вчителів в школі , садку , роботодавців , усіх абсолютно . Бо повʼязана родинними звʼязками з тим, хто позику в них має і не віддає. Одже - за їх словами « маю бути фінансово солідарна»

Що ми всім нашим колом зʼясували )
Така організація справді існувала . Засновником була Паначова А.М , проте таку організацію закрили ще у 2017 році . Будь хто міг там взяти позику , та будь хто мій бути інвестором та заробляти на тому . Тобто - ви або смертник ( якщо взяли ) або герой, який дав , щоб смертник взяв і маєте з смертника відсоток . Більший, ніж має засновник компанії !

Стосовно Англії . Як і я думала , нікого офісу і тим паче працівників там нема . Жодної ліцензії в такої компанії нема і взагалі , така компанія там не існує !
Фінансовий портал Лондона , визнав цю організацію як « лихварі» тобто ті, які вишибали !
У Лондоні ніхто позик не брав, не вкладав і жодних звернень не було . Тобто, ця шарага просто шарага. Звична піраміда , яка комусь приносила кошти але має рухнути , бо кожен хто там брав , може спокійно не віддавати ( проте прожити терор )Жодних доказів , що ви брали позику там- нем і не буде . Бо сьогодні я прям за одне місце вловила родича , який взяв там позику , та відвела в поліцію . Відстажування зарахування на його карту з криптогаманця - висвітлюється як кошти , отримані в якості надання послуг ) тобто , він щось , комусь продав , і за це отримав кошти 😂
Усі їх ip телефонія - йде із міста Дніпро . Туди теж подали заяву , благо маю хороших людей у органах ( так, там ще є такі - кілька )😂і вони обіцяли допомогти . Головне відстежити ті пісюлтки та погрози ( проте не обнадіювали) бо бо вловити за діру єдиного організатора - не можливо ( оскільки їх там тисячі ) тисячі людей, які вклали гроші в піраміду 😉 і ви , ті хто бере позику, ними користаєтесь !

Тобто вам на чесне слово дали гроші , а ви віддаєте у десятки разів більше, бо не ладні перелити терор .

Шо буде далі- буду інформувати . Але , люди , не бійтесь . Навіть як брали - навіть як торор - це шахраї . Так усім і кажіть . Не розривайте свою шкуру і не платіть їм останні свої гроші !!!! Бо ви , вже надто багато заплатили тим, що вас просто розмазали . От так от .
П.С чим більше заяв до поліції , тим краще !
Мені в поліції сказали , що є звернення на капіталів навіть від нац банку , і що справа найде свій кінець . Питання в тому ( коли )

ФБ в групі Антіколектор є також цікаві дописи де згадується Паначова А.

Біткепітал )
І так, найбільший біль усіх , хто мав, не мав, має відношення до них . Я наприклад - не мала та не маю , та терор був страшний . Усієї моєї родини . Батьків , дідусів , сестер , телефонної книги , вчителів в школі , садку , роботодавців , усіх абсолютно . Бо повʼязана родинними звʼязками з тим, хто позику в них має і не віддає. Одже - за їх словами « маю бути фінансово солідарна»

Що ми всім нашим колом зʼясували )
Така організація справді існувала . Засновником була Паначова А.М , проте таку організацію закрили ще у 2017 році . Будь хто міг там взяти позику , та будь хто мій бути інвестором та заробляти на тому . Тобто - ви або смертник ( якщо взяли ) або герой, який дав , щоб смертник взяв і маєте з смертника відсоток . Більший, ніж має засновник компанії !

Стосовно Англії . Як і я думала , нікого офісу і тим паче працівників там нема . Жодної ліцензії в такої компанії нема і взагалі , така компанія там не існує !
Фінансовий портал Лондона , визнав цю організацію як « лихварі» тобто ті, які вишибали !
У Лондоні ніхто позик не брав, не вкладав і жодних звернень не було . Тобто, ця шарага просто шарага. Звична піраміда , яка комусь приносила кошти але має рухнути , бо кожен хто там брав , може спокійно не віддавати ( проте прожити терор )Жодних доказів , що ви брали позику там- нем і не буде . Бо сьогодні я прям за одне місце вловила родича , який взяв там позику , та відвела в поліцію . Відстажування зарахування на його карту з криптогаманця - висвітлюється як кошти , отримані в якості надання послуг ) тобто , він щось , комусь продав , і за це отримав кошти 😂
Усі їх ip телефонія - йде із міста Дніпро . Туди теж подали заяву , благо маю хороших людей у органах ( так, там ще є такі - кілька )😂і вони обіцяли допомогти . Головне відстежити ті пісюлтки та погрози ( проте не обнадіювали) бо бо вловити за діру єдиного організатора - не можливо ( оскільки їх там тисячі ) тисячі людей, які вклали гроші в піраміду 😉 і ви , ті хто бере позику, ними користаєтесь !

Тобто вам на чесне слово дали гроші , а ви віддаєте у десятки разів більше, бо не ладні перелити терор .

Шо буде далі- буду інформувати . Але , люди , не бійтесь . Навіть як брали - навіть як торор - це шахраї . Так усім і кажіть . Не розривайте свою шкуру і не платіть їм останні свої гроші !!!! Бо ви , вже надто багато заплатили тим, що вас просто розмазали . От так от .
П.С чим більше заяв до поліції , тим краще !
Мені в поліції сказали , що є звернення на капіталів навіть від нац банку , і що справа найде свій кінець . Питання в тому ( коли )
Я думаю ще можна їх душити з боку єгрошей та технофінансу, які зливають їм контакти.

У них є товки, нбу може накладати штрафи як мінімум.

Проблема лиш довести це.

Назад
Угорі