ФБ в групі Антіколектор є також цікаві дописи де згадується Паначова А.
Біткепітал )
І так, найбільший біль усіх , хто мав, не мав, має відношення до них . Я наприклад - не мала та не маю , та терор був страшний . Усієї моєї родини . Батьків , дідусів , сестер , телефонної книги , вчителів в школі , садку , роботодавців , усіх абсолютно . Бо повʼязана родинними звʼязками з тим, хто позику в них має і не віддає. Одже - за їх словами « маю бути фінансово солідарна»
Що ми всім нашим колом зʼясували )
Така організація справді існувала . Засновником була Паначова А.М , проте таку організацію закрили ще у 2017 році . Будь хто міг там взяти позику , та будь хто мій бути інвестором та заробляти на тому . Тобто - ви або смертник ( якщо взяли ) або герой, який дав , щоб смертник взяв і маєте з смертника відсоток . Більший, ніж має засновник компанії !
Стосовно Англії . Як і я думала , нікого офісу і тим паче працівників там нема . Жодної ліцензії в такої компанії нема і взагалі , така компанія там не існує !
Фінансовий портал Лондона , визнав цю організацію як « лихварі» тобто ті, які вишибали !
У Лондоні ніхто позик не брав, не вкладав і жодних звернень не було . Тобто, ця шарага просто шарага. Звична піраміда , яка комусь приносила кошти але має рухнути , бо кожен хто там брав , може спокійно не віддавати ( проте прожити терор )Жодних доказів , що ви брали позику там- нем і не буде . Бо сьогодні я прям за одне місце вловила родича , який взяв там позику , та відвела в поліцію . Відстажування зарахування на його карту з криптогаманця - висвітлюється як кошти , отримані в якості надання послуг ) тобто , він щось , комусь продав , і за це отримав кошти

Усі їх ip телефонія - йде із міста Дніпро . Туди теж подали заяву , благо маю хороших людей у органах ( так, там ще є такі - кілька )

і вони обіцяли допомогти . Головне відстежити ті пісюлтки та погрози ( проте не обнадіювали) бо бо вловити за діру єдиного організатора - не можливо ( оскільки їх там тисячі ) тисячі людей, які вклали гроші в піраміду

і ви , ті хто бере позику, ними користаєтесь !
Тобто вам на чесне слово дали гроші , а ви віддаєте у десятки разів більше, бо не ладні перелити терор .
Шо буде далі- буду інформувати . Але , люди , не бійтесь . Навіть як брали - навіть як торор - це шахраї . Так усім і кажіть . Не розривайте свою шкуру і не платіть їм останні свої гроші !!!! Бо ви , вже надто багато заплатили тим, що вас просто розмазали . От так от .
П.С чим більше заяв до поліції , тим краще !
Мені в поліції сказали , що є звернення на капіталів навіть від нац банку , і що справа найде свій кінець . Питання в тому ( коли )